Nyhed

Ny managing partner og bestyrelsesformand i Kromann Reumert

Kromann Reumert er glade for at kunne annoncere, at vi pr. 1. januar 2023 byder velkommen til to nye stærke profiler som henholdsvis managing partner og bestyrelsesformand.

CBG - profilbillede - ny partner - december 2022 - 1920x1080.jpg

Christina Bruun Geertsen træder ind i rollen som managing partner, mens Jeppe Buskov overtager formandsposten i bestyrelsen.

Christina som ny managing partner

Christina har været i Kromann Reumert siden 1999 og arbejder primært med M&A og kapitalmarkedsret. Hun har rådgivet på et utal af virksomhedstransaktioner og -investeringer, samt i relation til en række toneangivende danske børsnoteringer og har i de senere år ledet vores M&A-gruppe. Christina har igennem mange år taget en aktiv del i Kromann Reumerts ledelse og har blandt andet tidligere været en del af bestyrelsen. Det er således ikke blot en top-advokat, men også en erfaren leder, der allerede har et godt kendskab til driften af firmaet, som nu overtager roret.

Om den nye rolle siger Christina:

Qua mine mange år i firmaet, og ikke mindst i bestyrelsen, kender jeg firmaet rigtig godt, og jeg glæder mig til at komme endnu tættere på driften og ikke mindst til  sammen med bestyrelsen  at tage en endnu mere aktiv del i den strategiske udvikling af firmaet, så vi sikrer, at Kromann Reumert vedbliver med at være den foretrukne advokatvirksomhed såvel for vores klienter som medarbejdere.

Jeppe som ny bestyrelsesformand

I rollen som bestyrelsesformand får Kromann Reumert ligeledes nye kræfter, idet Jeppe Buskov tager over for Arne Møllin Ottosen. Med et enkelt afbræk i London har Jeppe været i Kromann Reumert siden 2001. Jeppe arbejder primært med M&A og kapitalmarkedsret, særligt inden for regulerede industrier som den finansielle sektor og life science industrien, og er leder af vores gruppe for finansielle virksomheder. Jeppe har over årene bestridt en række ledelsesposter i Kromann Reumert, herunder som bestyrelsesmedlem.

Jeppe udtaler:


Jeg ser frem til mit nye ansvar som formand for bestyrelsen, hvor jeg vil bestræbe mig på  sammen med Christina og resten af bestyrelsen – at definere og udvikle den strategiske retning for Kromann Reumert. Vi har en unik platform i det danske advokatmarked; dén skal vi bevare og udbygge i de kommende år gennem målrettede indsatser til gavn for firmaets klienter, medarbejdere og partnere.

Anders Stubbe Arndal, der har været managing partner de seneste fire år, giver både Christina og Jeppe gode skudsmål: "Jeg er meget glad for, at Christina og Jeppe har takket ja til posterne. De er begge erfarne advokater, der forstår vores forretning, og de kommer også begge med ledelseserfaring og ikke mindst nye friske øjne og kræfter. Vi står stærkt i markedet, men der skal hele tiden fornyelse til for at fastholde vores position. Det er jeg helt overbevist om, at Christina og Jeppe vil bidrage med."

Kontakt

Christina Bruun Geertsen
Managing Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 26
Mob. +45 20 10 63 69
Jeppe Buskov
Partner (København)
Dir. +45 38 77 44 15
Mob. +45 24 86 00 18