Nyhed

Vinderen af Virksomhedsjuristprisen 2022

For ottende gang uddelte vi den 8. september 2022 dette års Virksomhedsjuristpris. En pris som vi har stiftet sammen med Danske Virksomhedsjurister, for at sætte fokus på det store arbejde, og den værdi, virksomhedsjurister bidrager med i det danske erhvervsliv. Se videointerview med årets vinder nederst på siden.

Virksomhedsjuristprisen 2022 Ole Færge

Fra venstre: Kristine Aachmann Bethe, bestyrelsesmedlem, Danske Virksomhedsjurister, Ole Færge, General Counsel, DFDS,  Anne-Mette Krøyer, Head of strategic partnerships, Læger uden Grænser og Pernille Høstrup Dalhoff, advokat og director, Kromann Reumert.

En anerkendelsesværdig indsats

Kriterierne for at modtage prisen er blandt andet kommercielle og juridiske projekter, ledelsesmæssige tiltag og en særlig anerkendelsesværdig indsats for den virksomhed, juristen arbejder i.

Med prisen følger 75.000 kroner, som vinderen donerer til en velgørende organisation efter eget valg. 

ESG som dagens tema

Omkring 100 gæster havde fundet vej til prisuddelingen i Kromann Reumerts lokaler i København. Inden afsløringen af årets vinder blev der budt på spændende faglige indlæg.

Dagens faglige tema var ESG - Environmental, Social og Governance.

Maria Holst Levin, partner, Sofie Jensen advokat og director samt advokatfuldmægtig Thea Ballegaard Laursen, alle fra Kromann Reumert, gav indblik i, hvilke tendenser, der rører sig på ESG-området.

Herefter gav Marissa Saretsky, Director Corporate Sustainability hos Pandora et indblik i, hvordan smykkevirksomheden arbejder med bæredygtighed.

Marissa Saretsky, Director Corporate Sustainability, Pandora
Marissa Saretsky, Director Corporate Sustainability, Pandora

Sluttelig delte en meget pragmatisk Kristoffer Lykke-Olesen, Head of ESG/Sustainability Reporting erfaringer fra sine arbejdsopgaver med ESG hos ISS.

Kristoffer Lykke-Olesen, Head of ESG/Sustainability Reporting
Kristoffer Lykke-Olesen, Head of ESG/Sustainability Reporting, ISS

Vinderen er...

Og så kunne vi ikke trække tiden længere! Det var tid til annoncering af årets vinder.

Det blev Ole Færge, General Counsel hos DFDS, som blev meget glad og stolt over hæderen. Han valgte at donere de 75.000 kroner til Læger uden Grænser.

Flotte ord med på vejen

Fra nomineringen af Ole Færge fulgte blandt andet disse ord: 

"Ole Færge er en helt central person for DFDS A/S. Han har gennem snart 15 år på fremragende vis ydet juridisk rådgivning og støtte til et stort antal store og små projekter i hele forretningen. Ole er en stor støtte for alle i DFDS og ikke mindst direktionen nyder godt af hans faglige ekspertise.

Ole er fantastisk til at finde løsninger, når andre synes, at alle veje er lukkede. Der 
kan nævnes mange projekter, hvor Ole Færge har været afgørende for successen.

Ole er et meget optimistisk menneske med tro på at hårdt arbejde og rationelle argumenter kan løse eventuelle udfordringer. 

Ole Færge, General Counsel, DFDS, vinder af Virksomhedsjuristprisen 2022
Ole Færge, General Counsel, DFDS, vinder af Virksomhedsjuristprisen 2022 sammen med Anne-Mette Krøyer, Head of strategic partnerships, Læger uden Grænser.

Han er dog ikke kun et fagligt fyrtårn. Han er også et yderst behageligt menneske at arbejde sammen med, der ikke mindst i kraft af hans utrolige kulturelle og literære indsigt, kan sætte mange faglige og sociale sammenhænge i perspektiv.

Derudover er han en opmærksom og omsorgsfuld chef for en afdeling, som konsistent har en af de højeste scores i medarbejdertilfredshed."

Læs historien bag Virksomhedsjuristprisen.

Stort tillykke, Ole Færge

Tusind tak til alle, som var med til at gøre dette arrangement både fagligt og festligt.