Agents and trustees in banking debt capital markets transactions under English and Danish Law

onsdag
9
januar
08:30 - 11:00
København
Se kort
Kurset afholdes som en del af Kromann Reumerts kursusrække inden for bank- og finansieringsret, finansiel regulering og kapitalforvaltning samt kapitalmarkedsret.

MÅLGRUPPE
Kurserne i bank- og finansieringsret, finansiel regulering samt kapitalforvaltning og kapitalmarkedsret er målrettet juridiske medarbejdere. Alle kurser er pointgivende, og der udstedes kursusbeviser efter kurset.

TILMELDING
Kurserne henvender sig primært til vores klienter og samarbejdspartnere. Hvis du og dine kolleger har interesse i at deltage i et eller flere af kurserne, bedes I kontakte Anne Bak Merrild på e-mail AABM@kromannreumert.com senest en uge før afholdelse. 

Ved henvendelse bedes fulde navn, virksomhed, titel samt e-mail angives på den enkelte kursusdeltager.

INDHOLD
The course provides a comparative overview of the fundamental principles of agency and trusts law under English law and the comparable rules under Danish law, with a focus on banking and debt capital markets transactions. It examines the role of the agent and trustee in English law structures and considers the differences between these and the equivalent models under Danish law. In particular there will be focus on the role of the security agent in English law LMA and Nordic transactions, and the role of the trustee/agent in debt capital markets issuances under English and Danish law, including discussion of trustee/agent duties, liabilities, enforcement and the exercise of other rights such as modifications, waivers and reserved matters.


Kurset foregår på engelsk.


UNDERVISERE 

  • Andreas Hallas, partner, Kromann Reumert
  • Katherine Hensby, Senior Legal Consultant, Kromann Reumert


SPØRGSMÅL 

Har du generelle spørgsmål til kursusrækken, er du velkommen til at kontakte Micha Boldsen på e-mail MHB@kromannreumert.com

Læs mere