Akkvisitions­finansering

tirsdag
22
januar
08:30 - 11:00
København
Se kort
Kurset afholdes som en del af Kromann Reumerts kursusrække inden for bank- og finansieringsret, finansiel regulering og kapitalforvaltning samt kapitalmarkedsret.

MÅLGRUPPE
Kurserne i bank- og finansieringsret, finansiel regulering samt kapitalforvaltning og kapitalmarkedsret er målrettet juridiske medarbejdere. Alle kurser er pointgivende, og der udstedes kursusbeviser efter kurset.

TILMELDING
Kurserne henvender sig primært til vores klienter og samarbejdspartnere. Hvis du og dine kolleger har interesse i at deltage i et eller flere af kurserne, bedes I kontakte Anne Bak Merrild på e-mail AABM@kromannreumert.com senest en uge før afholdelse. 

Ved henvendelse bedes fulde navn, virksomhed, titel samt e-mail angives på den enkelte kursusdeltager.

INDHOLD

Kurset fokuserer på de særlige forhold, som relaterer sig til finansiering af virksomheds-køb. Der vil navnlig blive fokuseret på finansieringsstrukturer og finansieringsformer. Endvidere vil følgende blive omtalt: Købsaftale og due diligence, certain funds, selv-finansiering og udbytte, interkreditorforhold, proces, timing og relevante bestemmelser i akkvisitionslåneaftaler.

 

UNDERVISERE

  • Kim Rasmussen, partner, Kromann Reumert
  • Peter Schiøler Skaaring, senioradvokat, Kromann Reumert

 

SPØRGSMÅL

Har du generelle spørgsmål til kursusrækken, er du velkommen til at kontakte Micha Boldsen på e-mail MHB@kromannreumert.com

Læs mere