Bliv persondata­specialist med international CIPM-certifice­ring

tirsdag
8
oktober
09:00 - 17:00
København
Se kort
Kromann Reumert udbyder igen den internationale anerkendte CIPM-certificering. Tilmeld dig kurset allerede nu.

Certificeringen kan opnås ved deltagelse i et kursus over to dage, hvor du herefter kan foretage en særskilt tilmelding til en certificeringstest for at blive certificeret som ”Certified Information Privacy Manager” (CIPM). Du har mulighed for at supplere din CIPM-certificering med CIPP/E-certificeringen, som tilsammen giver dig de bedste forudsætninger til håndtering af persondataretlige problemstillinger.

 

Med CIPM-certificeringen bliver du, ud over persondataspecialist, også i stand til at gennemføre og implementere større databeskyttelsesprogrammer og til at lede andre specialister. CIPM-kurset afholdes over to kursusdage i forlængelse af hinanden,

 

  • Tirsdag den 8. oktober og onsdag den 9. oktober 2019.

 

Kurset er opdelt i ti moduler, som du kan læse mere om nederst på siden. CIPM-kurset er et led i forberedelserne til at certificere dig som ”Certified Information Privacy Manager” efter den højeste internationale standard, og IAPP kurserne er – som de eneste i verden – certificeret efter ISO 17024:2012. En CIPM-certificering inkluderer dig dermed i en eksklusiv elite af persondataspecialister med ledelsesansvar.


Du lærer blandt andet, at:

 

  • fremsætte virksomhedens målsætninger på databeskyttelsesområdet
  • lede og strukturere et team af persondataspecialister
  • udvikle og implementere databeskyttelsesprogrammer
  • kommunikere til de relevante interessenter
  • måle performance
  • navigere i en databeskyttelsesprogrammets livscyklus.


Kromann Reumert er autoriseret træningspartner for International Association of Privacy Professionals (IAPP). Læs mere om IAPP.
 

TILMELDING
Pris for deltagelse er 17.995 kr. ekskl. moms. Prisen inkluderer fuld forplejning, kursusmateriale, certificeringstest (frivillig) samt kursusbevis.

Tilmeld dig kurset senest fredag
 den 27. september 2019 ved at sende en e-mail til eventkoordinator Anne Amalie Bak Merrild på e-mail aabm@kromannreumert.com. Tilmeldingen er bindende og faktura sendes inden kursusstart.


Der er et begrænset antal pladser på kurset, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. 

 

MÅLGRUPPE
Kursets målgruppe er medarbejdere, der til daglig arbejder med persondataret i praksis, og som skal være med til at gennemføre compliance-projekter i virksomheden. Kurserne retter sig derfor mod in-house jurister og advokater, medarbejdere fra IT-, HR- og compliance-afdelinger samt databeskyttelsesrådgivere (DPO) inden for både den private og offentlige sektor. 

 

KURSUSMATERIALE 
På kurset vil deltagerne få udleveret trykt kursusmateriale, som også sendes elektronisk til deltagerne før afviklingen af kurset.

Bemærk, at undervisningen og undervisningsmaterialet er på engelsk.


CERTIFICERING
Efter kurset kan du frivilligt vælge, om du ønsker selve certificeringen. I givet fald skal du inden for en frist på seks måneder gennemføre og bestå en certificeringstest med udgangspunkt i materialet fra undervisningen. Herefter får du bevis på, at du er certificeret CIPM. Du får praktisk information om afviklingen af testen under kurset. Testen afvikles af IAPP og kræver særskilt tilmelding, der foretages efterfølgende.
 

KOMBINATION AF CERTIFICERINGER KAN VÆRE DEN BEDSTE LØSNING FOR DIG
Du har mulighed for at supplere CIPM-certificeringen med en CIPP/E-certificering. Med kombinationen af to certificeringer får du mulighed for blandt andet at tilegne dig viden om praktisk håndtering af persondataretlige problemstillinger og databeskyttelses-programmer. Hvis du er udnævnt som DPO, vil dette også give dig de bedste forudsætninger for at excellere i denne rolle. Med CIPP/E-certificeringen bliver du persondataspecialist med fokus på de juridiske aspekter af EU’s databeskyttelses-forordning.

 

Læs mere om CIPP/E-certificeringen her.

Ønsker du to certificeringer, er der i alt fire kursusdage. Ved tilmelding til to kurser er prisen 33.000 kr. ekskl. moms.

 

Læs beskrivelse af modulerne i programmet, som kan downloades nedenfor.

Læs mere