Intro til låneaftaler

Tirsdag
19
November
09:00 - 11:30
Aarhus
Se kort
Kurset afholdes som en del af Kromann Reumerts kursusrække inden for bank- og finansieringsret, finansiel regulering og kapital-forvaltning samt kapitalmarkedsret. 
Kurserne i bank- og finansieringsret, finansiel regulering samt kapitalforvaltning og kapitalmarkedsret er målrettet juridiske medarbejdere. Alle kurser er pointgivende, og der udstedes kursusbeviser efter kurset.

Kurserne henvender sig primært til vores klienter og samarbejdspartnere. Hvis du og dine kolleger har interesse i at deltage i et eller flere af kurserne, bedes I kontakte Rasmus Anker på e-mail raa@kromannreumert.com.

Ved henvendelse bedes fulde navn, virksomhed, titel samt e-mail angives på den enkelte kursusdeltager.

INDHOLD
Deltageren får indblik i de væsentligste bestemmelser i en låneaftale. Formålet er at sætte deltageren i stand til bedre at kunne forstå og forhandle en låneaftale. Kurset har til formål at gennemgå en låneaftales opbygning, herunder centrale lånebestemmelser, term sheets, lånetyper og markedstendenser.
 

 
Læs mere