OTC-derivater ­- regulering og aftaler

Torsdag
21
November
08:30 - 11:00
København
Se kort
Kurset afholdes som en del af Kromann Reumerts kursusrække inden for bank- og finansieringsret, finansiel regulering og kapital-forvaltning samt kapitalmarkedsret. 

Kurserne i bank- og finansieringsret, finansiel regulering samt kapitalforvaltning og kapitalmarkedsret er målrettet juridiske medarbejdere. Alle kurser er pointgivende, og der udstedes kursusbeviser efter kurset.

Kurserne henvender sig primært til vores klienter og samarbejdspartnere. Hvis du og dine kolleger har interesse i at deltage i et eller flere af kurserne, bedes I kontakte Rasmus Anker på e-mail raa@kromannreumert.com.

Ved henvendelse bedes fulde navn, virksomhed, titel samt e-mail angives på den enkelte kursusdeltager.

INDHOLD
Kurset fokuserer på de typiske juridiske problemstillinger i relation til OTC-derivater, herunder indgåelse af aftaler og den relevante regulering, primært i EMIR. Formålet er at gøre deltageren bedre i stand til at forstå og forhandle en OTC-derivat-rammeaftale og huske at få taget højde for de relevante regulatoriske forhold. Følgende forhold vil bl.a. blive gennemgået:


  • De væsentligste bestemmelser i en derivat-rammeaftale, herunder de typiske forhandlingspunkter (med udgangspunkt i ISDA 2002 Master Agreement, både selve Master Agreement og Schedule), og 
  • forpligtelserne til at implementere risikoreduktionsteknikker, cleare samt indberette i EMIR.
 
Læs mere