Finansiel regulering i energisektoren

tirsdag
21
maj
08:30 - 11:00
København
Se kort
Kurset afholdes som en del af Kromann Reumerts kursusrække inden for bank- og finansieringsret, finansiel regulering og kapital-forvaltning samt kapitalmarkedsret. 

Kurserne i bank- og finansieringsret, finansiel regulering samt kapitalforvaltning og kapitalmarkedsret er målrettet juridiske medarbejdere. Alle kurser er pointgivende, og der udstedes kursusbeviser efter kurset.

 
Kurserne henvender sig primært til vores klienter og samarbejdspartnere. Hvis du og dine kolleger har interesse i at deltage i et eller flere af kurserne, bedes I kontakte Anne Amalie Bak Merrild på e-mail AABM@kromannreumert.com senest en uge før afholdelse
 
Ved henvendelse bedes fulde navn, virksomhed, titel samt e-mail angives på den enkelte kursusdeltager.
 
INDHOLD
Kurset fokuserer på den finansielle regulering, som ikke-finansielle virksomheder, primært energivirksomheder, er underlagt i relation til energihandel, herunder:
 
  • MiFID II/MiFIR – tilladelseskrav, rapportering og positionslofter for råvarehandlere
  • EMIR – regulering af derivater handlet af ikke-finansielle virksomheder
  • REMIT – forpligtelser for markedsdeltagere på el- og gasmarkederne (fysiske og finansielle transaktioner) og forbuddet mod markedsmisbrug
 
Kurset kan være relevant for ansatte i energisektoren og deres samarbejdspartnere samt investorer i råvarer/råvarederivater (både for jurister og den øvrige del af forretningen, som ønsker indblik i reguleringen).
Læs mere