Nyt om derivater, herunder med fokus på implementering af regulatorisk initial margin

tirsdag
14
maj
14:30 - 17:00
København
Se kort
Kurset afholdes som en del af Kromann Reumerts kursusrække inden for bank- og finansieringsret, finansiel regulering og kapital-forvaltning samt kapitalmarkedsret. 
Kurserne i bank- og finansieringsret, finansiel regulering samt kapitalforvaltning og kapitalmarkedsret er målrettet juridiske medarbejdere. Alle kurser er pointgivende, og der udstedes kursusbeviser efter kurset.

Kurserne henvender sig primært til vores klienter og samarbejdspartnere. Hvis du og dine kolleger har interesse i at deltage i et eller flere af kurserne, bedes I kontakte Anne Amalie Bak Merrild på e-mail AABM@kromannreumert.com

Ved henvendelse bedes fulde navn, virksomhed, titel samt e-mail angives på den enkelte kursusdeltager.

INDHOLD
Kurset har til formål (i) at opdatere om de ændringer til EMIR, som er foreslået (EMIR Refit), samt opdatere i øvrigt fra derivatområdet, og (ii) at gennemgå relevante regler om regulatorisk initial margin og give gode råd om forberedelsen og implementeringen heraf. Kurset er delt i tre, hvor den første del vil gennemgå de ændringer, som er foreslået til EMIR med fokus på de ændringer, som vedrører kundesiden, samt give en opdatering på andre fokusområder set fra den juridiske side. Anden og tredje del fokuserer på implementering af regulatorisk initial margin, hvor mange finansielle virksomheder skal forberede sig på, at den løbende ikrafttræden af reglerne nu rammer dem, typisk fra 1. september 2020. Det er en omfattende proces, så forberedelse i god tid er væsentligt.
Først giver vi en introduktion til reglerne, hvorefter repræsentanter fra Danske Bank vil dele erfaringer fra deres implementering, herunder med fokus på collateral management.
 
Læs mere