Fleksibilitet og ændringer i udbud

Tirsdag
4
Juni
15:00 - 18:00
København
Se kort
Deltag i seminar den 4. juni 2019, hvor vi stiller skarpt på behovet for fleksibilitet i de udbudsretlige regler, herunder rammerne for ændringer både under og efter udbudsprocessen. Vi kigger tilbage på "året, der gik" og ser frem mod "året, der kommer". 
Vi starter ud med et tilbageblik på "året, der gik", hvor vi gennemgår udvalgte kendelser og afgørelser. Herefter kigger vi nærmere på rammerne for ændringer både under og efter udbudsprocessen med to workshops, hvor deltagerne bliver klædt på i forhold til juraen, og hvor vi med en praktisk tilgang forholder os til konkrete cases og ændringsforslag. Vi slutter seminaret af med et indlæg om "året, der kommer", hvor vi blandt andet fokuserer på, at der i foråret 2019 er indsamlet ønsker til en kommende evaluering af udbudsloven, hvor det har vist sig, at der er et generelt fokus på "fleksibilitet". 

 Som afslutning byder vi på en uformel middag med god mulighed for at netværke.

MÅLGRUPPE
Seminaret henvender sig både til ordregivere og leverandører, der direkte eller indirekte kommer i berøring med offentlige udbud.  

Seminaret afholdes også i Aarhus tirsdag den 28. maj 2019. Læs mere her
Læs mere