LMA Facility Agreement - hvad kan forhandles?

Tirsdag
14
Januar
08:30 - 11:00
København
Se kort
Kurset afholdes som en del af Kromann Reumerts kursusrække inden for bank- og finansieringsret, finansiel regulering og kapital-forvaltning samt kapitalmarkedsret. 
Kurserne i bank- og finansieringsret, finansiel regulering samt kapitalforvaltning og kapitalmarkedsret er målrettet juridiske medarbejdere. Alle kurser er pointgivende, og der udstedes kursusbeviser efter kurset.

Kurserne henvender sig primært til vores klienter og samarbejdspartnere. Hvis du og dine kolleger har interesse i at deltage i et eller flere af kurserne, bedes I kontakte Rasmus Anker på e-mail raa@kromannreumert.com.

Ved henvendelse bedes fulde navn, virksomhed, titel samt e-mail angives på den enkelte kursusdeltager.

INDHOLD
Kurset har til formål at give indblik i de typiske forhandlingspunkter i en engelsksproget LMA låneaftale, således at deltageren sættes bedre i stand til at forhandle en LMA-baseret låneaftale. Der vil på kurset blive gennemgået de bestemmelser, der typiske forhandles i en LMA låneaftale, samt bevæggrundene og argumenterne bag.
 

 
Læs mere