Webinar: European Leveraged Loan Market in 2020

Onsdag
21
Oktober
09:00 - 11:45
København
Se kort
Webinaret afholdes som en del af Kromann Reumerts kursusrække inden for bank- og finansieringsret, finansiel regulering og kapital-forvaltning samt kapitalmarkedsret. 

Kurserne i bank- og finansieringsret, finansiel regulering samt kapitalforvaltning og kapitalmarkedsret er målrettet juridiske medarbejdere. Alle kurser er pointgivende, og der udstedes kursusbeviser efter kurset.

Kurserne henvender sig primært til vores klienter og samarbejdspartnere. Hvis du og dine kolleger har interesse i at deltage i et eller flere af kurserne, bedes I kontakte Mette Ladewig på e-mail mela@kromannreumert.com.

Ved henvendelse bedes fulde navn, virksomhed, titel samt e-mail angives på den enkelte kursusdeltager.

INDHOLD

We will address the impact of COVID-19 on the European leveraged loan market and generally compare the available sources of leverage finance, be it (i) traditional senior bank financing; (ii) syndicated loans on ‘Term Loan B’ terms and (iii) direct lending from loan funds. We will focus on the general trend towards covenant erosion pre COVID-19 and give our views as to how the market may look in the coming years. We will consider both English and Danish law governed loans.

 

Bemærk venligst, at webinaret foregår på engelsk. Læs mere