Etablering af og investering i og med fonde

Tirsdag
17
November
08:30 - 11:00
København
Se kort
Kurset afholdes som en del af Kromann Reumerts kursusrække inden for bank- og finansieringsret, finansiel regulering og kapital-forvaltning samt kapitalmarkedsret. 
Kurserne i bank- og finansieringsret, finansiel regulering samt kapitalforvaltning og kapitalmarkedsret er målrettet juridiske medarbejdere. Alle kurser er pointgivende, og der udstedes kursusbeviser efter kurset.

Kurserne henvender sig primært til vores klienter og samarbejdspartnere. Hvis du og dine kolleger har interesse i at deltage i et eller flere af kurserne, bedes I kontakte Mette Ladewig på e-mail mela@kromannreumert.com.

Ved henvendelse bedes fulde navn, virksomhed, titel samt e-mail angives på den enkelte kursusdeltager.

INDHOLD
Kurset fokuserer på juridiske og kommercielle trends inden for fondsetablering både fra forvalterens og investorernes synsvinkel samt investering i fonde og co-investeringer. Derudover identificerer vi visse regulatoriske forhold ved etablering af fonde. Endelig gennemgår vi typiske risici ved fonds- og co-investeringer, som institutionelle investorer vil skulle have for øje, blandt andet livsforsikringsselskaber og pensionskasser med henblik på overholdelse af prudent person standarden ved alternative investeringer.
 
Læs mere