Reglerne om whistleblower­ordninger og det praktiske om løsningerne

Torsdag
6
Februar
10:00 - 11:00
København
Se kort
Deltag i webinaret "Reglerne om whistleblowerordninger og det praktiske om løsningerne", hvor partner Tina Brøgger Sørensen vil stille skarpt på EU-direktivet og de gældende regler, samt hvilke praktiske og juridiske udfordringer du kan forvente at møde i fremtiden. Derudover vil hun sammen med Peter Dagø fra Got Ethics demonstrere, hvordan en administrationsordning fungerer.  

Der er nu lukket for tilmelding til webinaret. 

 

Som følge af EU-direktivet om beskyttelse af personer, der indberetter overtrædelser af EU-retten, som blev vedtaget i oktober 2019, skal Danmark senest to år efter direktivets ikrafttræden vedtage nationale regler om etableringen af whistleblowerordninger. I dag gælder der allerede obligatoriske krav om etableringen inden for blandt andet den finansielle sektor. Direktivet strammer grebet, da det heraf følger, at der eksempelvis skal etableres obligatoriske ordninger i den private sektor med 50 eller flere arbejdstagere og i alle juridiske enheder i den offentlige sektor. 

 

PRAKTISK INFORMATION OM TILMELDING

 

Du kan tilmelde dig webinaret på vores hjemmeside via linket nedenfor. Et par dage før webinaret afholdes, vil du modtage et link til Skype for Business. Klik på linket for at deltage i webinaret. 

 

Hvis du allerede har Skype for Business installeret på din pc, vælger du blot at benytte dette. Hvis du ikke har Skype for Business installeret på din pc, vil du blive bedt om installere et plugin i din browser. Bemærk dette plugin kan kræve administratorrettigheder. Du kan teste dette inden webinaret ved blot at klikke på det link, som du bliver tilsendt et par dage inden.


Vigtigt! Hvis du deltager, vil dit navn være synligt for de andre deltagere. Det skyldes alene tekniske forhold.Læs mere