An insider's guide to agents in finance transactions

Torsdag
14
Maj
08:30 - 11:00
København
Se kort
Kurset afholdes som en del af Kromann Reumerts kursusrække inden for bank- og finansieringsret, finansiel regulering og kapital-forvaltning samt kapitalmarkedsret. 
Kurserne i bank- og finansieringsret, finansiel regulering samt kapitalforvaltning og kapitalmarkedsret er målrettet juridiske medarbejdere. Alle kurser er pointgivende, og der udstedes kursusbeviser efter kurset.

Kurserne henvender sig primært til vores klienter og samarbejdspartnere. Hvis du og dine kolleger har interesse i at deltage i et eller flere af kurserne, bedes I kontakte Rasmus Anker på e-mail raa@kromannreumert.com.

Ved henvendelse bedes fulde navn, virksomhed, titel samt e-mail angives på den enkelte kursusdeltager.

INDHOLD
The course provides a detailed overview of the fundamental principles governing the role and activities of facility agents and security agents in both English and Danish law finance transactions. We will examine the role of the facility agent and the security agent in typical LMA and other finance structures and analyse key agency provisions. In particular we will explore if there is any flexibility in such provisions and how they might be negotiated for the benefit of lenders or, as the case may be, the agents themselves.
Læs mere