OTC-derivater − regulering og aftaler

Onsdag
28
April
09:00 - 11:30
Deltag i vores kursusrække inden for bank- og finansieringsret, financial services og kapitalmarkedsret. 

Kurserne i bank- og finansieringsret, Financial Services og kapitalmarkedsret er målrettet juridiske medarbejdere, men andre medarbejdergrupper er naturligvis også velkomne.

Kurserne henvender sig primært til vores klienter og samarbejdspartnere.

Indhold
Kurset fokuserer på de typiske juridiske problemstillinger i relation til OTC-derivater. Formålet er at gøre deltageren bedre i stand til at forstå og forhandle en OTC-derivat-rammeaftale og huske at få taget højde for de relevante regulatoriske forhold. Kurset består af to dele:

 

  • I del 1 fokuseres på den relevante regulering, primært forpligtelserne i EMIR til at im-plementere risikoreduktionsteknikker (bemærk dog margin-reglerne kun berøres over-ordnet), cleare samt indberette, og close-out netting regler. Vi vil også berøre forskelli-ge aktuelle forhold fra en juridisk vinkel, såsom benchmark transition. 

  • I del 2 fokuseres på de væsentligste bestemmelser i en derivat-rammeaftale, herunder de typiske forhandlingspunkter (med udgangspunkt i ISDA 2002 Master Agreement, både selve Master Agreement og Schedule).

Kurset undervises af Rasmus Peter Larsen, Head of C&I Legal, Markets, First Vice President, Danske Bank og Susanne Schjølin Larsen, partner, Kromann Reumert.

 
Kursusbevis
Hvis du ønsker at få udstedt et kursusbevis, bedes du kontakte Mette Ladewig efter deltagelse i kurset. Oplys venligst hvilket kursus, du har deltaget i.


Tilmelding

Læs mere