Startup & Venture: Term sheet

Onsdag
18
August
09:00 - 10:30
Deltag i webinaret Startup & Venture: Term sheet − investeringer fra pre-seed til A-runde den 18. august 2021.

Investeringer af ekstern kapital er nødvendige for de fleste startups og andre vækstvirksomheder, når drømmene om produktudvikling, flere medarbejdere og skalering skal føres ud i livet.

Term sheets er i forbindelse med opnåelse og gennemførelse af investeringer et kritisk værktøj. Et term sheet definerer hovedvilkårene for investeringen og fungerer som grundlaget for at forhandle den endelige investeringsaftale på plads. På webinaret belyser vi blandt andet, hvordan et term sheet binder parterne, og hvilken betydning det har at indgå et term sheet med en eller flere investorer.

Et godt term sheet ensretter selskabets og investorernes interesser og forventninger og danner dermed grobund for det bedst mulige samarbejde. På webinaret gennemgår vi essentielle vilkår i såsom investeringens størrelse, værdiansættelse, udvanding, likvidationspræference og investors og founders rettigheder og forpligtelser i forbindelse med salg, kontrol og garantier. Vilkårene spænder vidt, og overblikket er afgørende.

Derfor gennemgår vi også vigtige elementer af processen helt lavpraktisk − hvornår og hvordan anvendes term sheets bedst, hvad er nøglekarakteristikaene ved et godt term sheet, og hvilke forhold bør founder og investorer være særligt opmærksomme på?

 

Webinaret afholdes af partner Torben Waage og advokat Amalie Paludan fra Kromann Reumerts startup & venture-gruppe, som begge har stor erfaring med investeringer i startups − lige fra pre-seed til A-runder og brugen af term sheets i den forbindelse.

 

Målgruppe
Virksomhedsstiftere, nystartede virksomheder, skaleringsvirksomheder, andre virksomheder i vækst og udvikling, investorer og business angels.


Tilmelding

Læs mere