Alumni

I vores Alumni Club arbejder vi hele tiden på at styrke relationen mellem jurister, der har arbejdet hos Kromann Reumert, og den virksomhed de har været med til at skabe.

Gennem vores Alumni Club vil vi udbygge det fællesskab og udtrykke den begejstring, som kendetegner tidligere og nuværende medarbejdere - både fagligt og socialt.

Til- og framelding

Tilmeld dig Kromann Reumerts Alumni Club på LinkedIn 

Når du er optaget i gruppen, vil dine oplysninger også blive lagt i ind i vores CRM-system og anvendt som kontaktoplysninger. Kromann Reumert gemmer og anvender disse oplysninger til administration af dit medlemsskab og til levering af vores Alumni-nyheder og anden relevant information om kommende arrangementer samt eventuelle bredere markedsføringstiltag, som, vi tror, kunne være interessante for dig.

 

Kromann Reumert videregiver ikke personoplysninger, som er angivet til vores Alumni Club til tredjemand. Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig. Du kan ligeledes til enhver tid melde dig ud af Alumni Club ved at sende en mail til Micha Boldsen.