Alumni

I vores Alumni-klub arbejder vi hele tiden på at styrke relationen mellem jurister, der har arbejdet hos Kromann Reumert, og den virksomhed de har været med til at skabe.

Vores Alumni-klub er hjemsted for værdifuld faglig sparring, og gennem klubben udbygger vi fællesskabet og udtrykker den begejstring, som kendetegner tidligere og nuværende medarbejdere - både fagligt og socialt.

 

Tilmeld dig

Du tilmelder dig Kromann Reumerts Alumni Club på LinkedIn

Når du er optaget i gruppen, vil dine oplysninger også blive lagt ind i vores CRM-system og anvendt som kontaktoplysninger. Kromann Reumert gemmer og anvender disse oplysninger til administration af dit medlemskab. Vi anvender dem til levering af vores Alumni-nyheder, relevant information om kommende arrangementer og eventuelle andre tiltag, som, vi tror, kunne være interessante for dig.

 

Kromann Reumert videregiver ikke personoplysninger til tredjemand. Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig. Du kan også til enhver tid melde dig ud af Alumni-klub ved at sende en mail til: alumni@kromannreumert.com.