Fuldmægtig

Vil du udleve dine ambitioner og være med til at sætte standarden i advokatbranchen? Som fuldmægtig hos Kromann Reumert kommer du til at arbejde på nogle af de mest spændende sager i branchen sammen med de dygtigste jurister. Vi stræber altid efter at være et skridt foran - og det opnår vi bedst ved at arbejde sammen som et hold. Derfor har vi brug for dig, der kan gøre os endnu bedre.

 

Som fuldmægtig hos os får du din sag for både fagligt og personligt og allerede fra første arbejdsdag. Vi arbejder i teams, så du får rig mulighed for at lære af dine mere erfarne kolleger, som har hver deres spændende profil. Du vil også få et stort selvstændigt ansvar. 

 

Vi har høje forventninger til dig og støtter dig undervejs i din udvikling. Vi har en klar ambition om at give dig Danmarks bedste fuldmægtigforløb, så du kan blive en dygtig og tillidsskabende rådgiver for både danske og internationale klienter. Du skal ikke kun hjælpe dine klienter med konkrete juridiske problemstillinger, men også rådgive dem om forretningsmæssige udfordringer. I løbet af din fuldmægtigtid får du derfor også kompetencer inden for forretningsforståelse og kommunikation. 

 

Med andre ord vil du gennemgå et forløb, hvor du får plads til at vise, hvad du kan, og hvor du samtidig opbygger tætte relationer til resten af fuldmægtigteamet og dine øvrige kolleger. 

 

 

EXPECT

Som fuldmægtig vil vores medarbejderudviklingsprogram, EXPECT, indgå som en del af din faglige og personlige udvikling. Du vil gennemgå et struktureret forløb, der bidrager til din personlige udvikling samt din juridiske og kommercielle indsigt.

 

Læs mere om programmet for fuldmægtige.

 

Læs også 6 skarpe til People & Development om fuldmægtigforløbet.

 

 

Internationalt fokus

Kromann Reumert skal være danske virksomheders foretrukne internationale samarbejdspartner. Det er en ambition som kun nås ved at investere i vores medarbejdere og give mulighed for at arbejde med juraen i en international kontekst. 

 

Som advokatfuldmægtig og senere som advokat får du mulighed for at udvikle og styrke dit internationale fokus. Flere af vores advokater har bl.a. valgt at gennemføre en international uddannelse som f.eks. MBA eller LLM i bl.a. England og Frankrig, ligesom du som fuldmægtig kan få mulighed for at blive udstationeret på vores kontor i London, på et advokatkontor i udlandet og/eller en virksomhed enten her i landet eller uden for Danmarks grænser.

 

Under udstationering eller videreuddannelse i udlandet optjener du fortsat anciennitet hos Kromann Reumert.

 

 

Vilkår

Vores medarbejdere gør os unikke. Derfor gør vi meget for, at Kromann Reumert er et attraktivt sted at arbejde ved bl.a. at tilbyde dig gode ansættelsesvilkår og personalegoder samt en lang række sociale aktiviteter