Min første måned som fuldmægtig - 1. uge: Ny i Kromann Reumert

Hej! Mit navn er Julie, og jeg er lige begyndt som advokatfuldmægtig hos Kromann Reumert i København i afdelingen for Insolvens og rekonstruktion. De næste fire uger vil jeg dele mine indtryk og oplevelser som ny advokatfuldmægtig hos Kromann Reumert.
Jeg opnåede min titel som cand.jur. i juni efter fem gode og lærerige år på Københavns Universitet. Jeg valgte at søge en stilling som advokatfuldmægtig hos Kromann Reumert efter tre gode år som stud.jur. i et andet større advokatfirma. Mit valg faldt på Kromann Reumert, da jeg lægger stor vægt på kvaliteten af min uddannelse som advokatfuldmægtig. Derudover havde jeg været på besøg hos Kromann Reumert i min studietid i forbindelse med eksamenscases og spørgetimer, hvor jeg havde fået et godt indtryk af den sociale atmosfære i huset.

Madlavning, fredagsvin og tvangsopløsningssager

Mine første dage hos Kromann Reumert har stået i introduktionens tegn. Dagene har været planlagt fra ende til anden for alle de nye stud.jur., stipendiater og advokatfuldmægtige og har blandt andet bestået af oplæg om Kromann Reumerts kultur og værdier samt undervisning i de forskellige it-systemer. De første par dage har der endvidere været planlagt sociale arrangementer samt middag om aftenen – der har været rig mulighed for at lære mine nye kolleger at kende! Det har jeg sat stor pris på, da jeg i år var den eneste nye advokatfuldmægtig, der ikke tidligere har været stipendiat hos Kromann Reumert. Særligt onsdag aften, hvor vi nye fuldmægtige blev kastet ud i teambuilding i form af madlavning, følte jeg, at jeg blev rystet godt sammen med de andre fuldmægtige og havde en rigtig sjov aften.

 


I slutningen af ugen blev jeg introduceret til min afdeling og mødte min tutor samt min nærmeste partner. Efterfølgende er jeg så småt begyndt at blive introduceret til mine primære arbejdsopgaver og har blandt andet fået undervisning i tvangsopløsningssager. Afdelingen har taget godt imod mig og har allerede budt på kage (op til flere gange!) og på en hyggelig omgang fredagsvin.

Det har været en begivenhedsrig uge både socialt og fagligt. Jeg glæder mig til, at jeg i næste uge skal stifte nærmere bekendtskab med mine arbejdsopgaver og muligvis også skal med en tur i retten. Jeg håber, at I har lyst til at følge med!

 

/Julie, advokatfuldmægtig

 

Se vores ledige stillinger