Dagbog: Min første måned som fuldmægtig - 2. uge: V-dag og nye arbejdsopgaver

Hej med jer! Min anden uge som fuldmægtig bød på alt fra virksomhedstur til Berlin (bedre kendt som V-dag), introduktionskursus i IT til diverse nye arbejdsopgaver.

Destination: Berlin

Da jeg torsdag morgen mødte på kontoret i Aarhus, var jeg spændt på de kommende dages forløb. Hele Kromann Reumert skulle nemlig fra torsdag til lørdag på V-dag i Berlin. Derfor havde jeg pakket såvel løbesko som et udvalg af festkjoler. Efter diverse arbejdsopgaver og en kort flyvetur ankom vi alle på Hotel Scandic i Berlin, hvor der var godt og vel 30 grader. Vi var nogle stykker, der trængte til en løbetur, hvorfor vi drog ud i Berlin iført løbesko og medbragt kort over byen. På turen rundede vi bl.a. Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Herefter blev der brug for festtøjet, da aftenen bød på drinks på hotellet efterfulgt af flying fingerfood og fest på House of Weekends tagterrasse på Alexanderplatz. 

Fredag morgen så alle lidt trætte ud oven på aftenens strabadser. Der skulle dog ikke gå lang tid, før managing partner Arne Møllin Ottesen samt partner og bestyrelsesformand Anders Lavesen i selskab med Morten Albæk formåede at skabe højt humør. Morten Albæk, der er medstifter af og CEO for Voluntas Investment & Advisory A/S, var inviteret til at sætte scenen for V-dagens tema, nemlig værdier. Kromann Reumert har fire værdier: Kvalitet, forretningsforståelse, samarbejdsglæde og troværdighed. Morten Albæk fortalte lystigt om sin karriere samt uddybede sin holdning til forholdet mellem arbejdsliv og privatliv, nemlig at det ikke er muligt at adskille arbejdsliv og privatliv. Man har således kun ét liv, og det skal give mening. Derfor er et fælles værdisæt afgørende for såvel virksomhedens som individets succes. 

Efterfølgende blev vi opdelt i grupper. Grupperne skulle diskutere de fire omtalte værdier ud fra en række opstillede cases. Efter en livlig diskussion i grupperne samt en solid frokost stod eftermiddagen på teambuilding. Idet jeg desværre ikke lider af at have evner inden for hverken det maleriske, det musikalske eller lignende, ville jeg udfordre mig selv ved at deltage i holdet for de kreative. Her blev jeg sandelig udfordret! Vi skulle således lave graffiti på Yaam Beach (et område, der minder om det danske Christiania). Vi blev iklædt masker og dragter, og mens vi sprayede løs, gik de forbigående rundt og tog billeder af os. Det var en fed oplevelse! 

Det endelige resultat!

Alle var iklædt deres stiveste puds til aftenens program, der bød på middag og fest i Universal Hall. Efter en dejlig middag blev vinen skiftet ud med drinks. Vi dansede til god musik, snakkede og morede os natten lang. 
Da jeg lørdag sen eftermiddag atter var hjemme i Danmark, var det, ovenpå flere dage med fest og gode oplevelser, tid til at se min sofa dybt i øjnene. 

Tilbage på kontoret

Arbejdsugen startede mandag morgen ud med arbejdsopgaver. Jeg skulle bl.a. udforme en ansættelseskontrakt, der dels skulle indeholde bestemmelser fra en tidligere ansættelseskontraktkontrakt med tilhørende tillæg, dels nye bestemmelser. Det er en spændende og ikke mindst fed oplevelse endelig at sidde og arbejde med de kontrakter, som jeg har læst så meget om på Aarhus Universitet i kursusfaget ansættelsesret. Derudover bød dagen bl.a. på diverse introduktionskurser. 

Tirsdag og onsdag bød på diverse arbejdsopgaver. Blandt disse kan nævnes opgaver omkring bonusordninger, udformning af ansættelseskontrakter og udarbejdelse af materiale i forbindelse med en virksomhedsoverdragelse. 

Denne uge bød foruden nye og spændende arbejdsopgaver også på kage i forbindelse med det første afsnit af DR's tv-program Den Store Bagedyst, hvor Mohammed Hawa fra kontoret i Aarhus deltager. Derudover har Fuldmægtigforeningen på kontoret i Aarhus arrangeret velkomstbar på fredag, hvilket bliver hyggeligt!
 
Det var alt for nu! Vi ses igen om en uge :)
/Christina