Jurastuderende

Vil du opleve hverdagen i en ambitiøs advokatvirksomhed og samtidig få afprøvet din teori i praksis? Du kan søge et job hos os som både bachelor- og kandidatstuderende.

 

Når vi vurderer kandidater, ser vi først og fremmest på det faglige niveau og forventer, at det i de formueretlige fag ligger i top. For os handler det om meget mere end gode karakterer - din personlighed er også en afgørende faktor.

 

Er du ambitiøs, initiativrig og dedikeret, har du gode muligheder for at blive en del af Kromann Reumert og lære og udvikle dig hos os. 

Bachelorstuderende 

Vil du supplere studiet med relevant arbejde og blive fagligt dygtigere, selv når du holder fri fra bøgerne?


Som stud.jur. vil du blandt andet komme til at arbejde med litteratursøgning, udarbejde notater og lave oplæg til korrespondance.

 

Den ugentlige arbejdstid er fleksibel og bliver tilrettelagt sammen med den afdeling, du bliver en del af, så du også har tid til dine studier og eksamener. Din arbejdstid er cirka 15 timer om ugen.

Kandidatstuderende 

Læser du på kandidaten, og vil du afprøve juraen i praksis? 

 

Som stipendiat prøver du kræfter med fuldmægtiglignende opgaver, samtidig med at du får indblik i forskellige juridiske specialer.

 

Dine arbejdsopgaver består blandt andet i at:

 

  • hjælpe dine kolleger med det daglige sagsarbejde 
  • udarbejde udkast til notater, oplæg og nyhedsbreve 
  • forberede retssager, eksempelvis udkast til processkrifter og vidnespørgsmål 
  • finde domme, lovforarbejder 
  • overvåge lovgivning, eksempelvis hvilke domme der bliver afsagt nationalt og i EU 
  • hjælpe til med øvrige praktiske opgaver.

 

Du får som stipendiat i høj grad mulighed for at afprøve din teoretiske viden i praksis, og under forløbet evaluerer vi løbende din faglige og personlige udvikling og drøfter dine karriereplaner. Forløbet afsluttes med en samtale med People & Development og din stipendiatleder, hvor vi tager stilling til din eventuelle fremtid i Kromann Reumert.

 

Det er vigtigt for os, at stipendiatforløbet er foreneligt med dit studie og dine eksamener. Derfor vil dine arbejdstider være fleksible, og du koordinerer dem med din afdeling. Typisk arbejder du ca. 15 timer om ugen.

 

 

 

EXPECT

Vi lægger vægt på, at du får mest ud af dit stipendiatforløb. Derfor indgår EXPECT, vores medarbejderudviklingsprogram, som en del af din faglige og personlige udvikling allerede som stipendiat. Læs mere om programmet for stipendiater.

 

 

 

Hvornår kan du søge?

Du kan søge et job hos os som stipendiat, når du er på dit tredje studieår og som stud.jur. efter første år. Vi ansætter primært stipendiater med start den 1. februar og den 1. september, men du er velkommen til at søge løbende. 

 

Har du konkrete planer om udveksling eller praktik i udlandet, så skriv det gerne i din ansøgning. Det kan som oftest godt lade sig gøre, at ansættelsen afbrydes af eller afsluttes med orlov i forbindelse med et udlandsophold.

 

Se vores ledige stillinger, eller søg uopfordret.

 

 

Vilkår

Vores medarbejdere gør os unikke. Derfor gør vi meget for, at Kromann Reumert er et attraktivt sted at arbejde, blandt andet ved at tilbyde dig gode ansættelsesvilkår og personalegoder samt en lang række sociale aktiviteter.