Ledige job

Bliv bedre til det, du brænder for. Følg dit talent og start din karriere hos Kromann Reumert.
Vil du udleve dine ambitioner og være en del af et team, der sætter standarden i advokatbranchen? Vi søger en fagligt skarp advokat, der kommer til at arbejde med vores Private Clients-område. Du vil have base på vores kontor i Aarhus, men vil arbejde tæt sammen med dine kollegaer på tværs af afdelinger og kontorer.

Er du nysgerrig på at arbejde med virksomhedstransaktioner, børsnoteringer, finansiering, international handel og meget mere, og har du ambitioner, der er større end de flestes, er du måske vores nye fuldmægtig i afdelingerne Corporate Transactions, Capital & Financial Markets og M&A, Infrastruktur & Teknologi i København.

Vi søger lige nu en erfaren fuldmægtig, advokat eller anden rådgiver til vores team for skatter og afgifter i København. Du kommer til at arbejde sammen med førende specialister i et miljø med vækst og gode muligheder for faglig udvikling.

Vi søger erfarne advokatfuldmægtige og advokater, som kan rådgive vores danske og udenlandske klienter på et højt fagligt niveau inden for fast ejendom, herunder særligt om lejeret og entrepriseret. Har du et solidt juridisk fundament, og har du drive og talent, så du kan være med til at skabe værdifulde løsninger for vores klienter sammen med nogle af landets førende ejendomsspecialister, så har vi brug for dig på vores kontor i København.

Vi søger erfarne advokatfuldmægtige og advokater, som kan rådgive vores danske og udenlandske klienter på et højt fagligt niveau inden for fast ejendom, herunder særligt om lejeret og entrepriseret. Har du et solidt juridisk fundament, og har du drive og talent, så du kan være med til at skabe værdifulde løsninger for vores klienter sammen med nogle af landets førende ejendomsspecialister, så har vi brug for dig på vores kontor i Aarhus.

Kunne du tænke dig at blive en del af en af Danmarks førende advokatvirksomheder? Så er det måske dig, vi søger! Til sommer mangler vi to skarpe studentermedhjælpere til to fuldtidsstillinger i Kromann Reumerts afdeling for insolvens (konkurs), herunder en stilling placeret i afdelingens inkassoenhed. Begge stillinger er med placering i Aarhus og opstart i sommeren 2021.

Fandt du ikke et ledigt job, der matcher dine kvalifikationer og ønsker?

Fandt du ikke et ledigt job, der matcher dine kvalifikationer og ønsker?

If you have an international background with experience from another law firm or wish to apply for any other job in Kromann Reumert, please apply here.

Please upload your application, CV, education papers and other relevant information.