Ledige job

Bliv bedre til det, du brænder for. Følg dit talent og start din karriere hos Kromann Reumert.
Kromann Reumert søger en energisk og serviceminded advokatsekretærelev, der har lyst til at prøve kræfter med et spændende job i vores afdeling for proces-, immaterial-, forsikrings- og transportret. Afdelingen har mere end 45 medarbejdere.
Ansøgningsfrist: 20. maj 2019

Vil du være med til at udvikle og drive Kromann Reumerts digitale udtryk? Vil du arbejde sammen med syv dedikerede og ambitiøse kolleger, der dagligt stræber efter at sætte standarden i advokatbranchen? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Har du erfaring med at holde styr på mange projekter på én gang, holder du hovedet koldt og humøret højt, når det går stærkt – og har du måske endda erfaring fra rådgivningsbranchen eller en anden kundevendt funktion? Så er du måske vores nye kollega i Kromann Reumerts afdeling for Project Management og E-Services (PME).

Vil du sætte standarden inden for HR gennem professionel rekruttering, Employer Branding og ressourcestyring? Vil du arbejde for, at Danmarks førende advokatvirksomhed, med samarbejdsglæde som kerneværdi, fortsat er en attraktiv arbejdsplads? Så er du måske vores nye HR-seniorrådgiver i København.

Til et barselsvikariat som kommunikationskonsulent søger vi en effektiv og skrivestærk profil, der vil være med til at drive vores interne og eksterne kommunikation.

Kromann Reumerts Talentnetværk er for dig, der er ambitiøs og ønsker at supplere dit studie med en praktisk vinkel på juraen. Talentnetværket er ikke et studiejob, men derimod et netværk, hvor du møder andre dygtige jurastuderende fra hele landet og får træning i at bruge juraen i praksis.

Kromann Reumerts M&A Case Competition arrangeres i samarbejde med Juridisk Diskussionsklub og er for dig, der drømmer om indsigt i hverdagen som advokat, der arbejder med køb og salg af virksomheder. Vil du opleve intensiteten fra en rigtig M&A-case på egen krop, vil du have faglig viden, som du ikke kan læse dig til på universitetet, og vil du undervises af nogle af branchens dygtigste?

Vil du begynde din karriere allerede på studiet? Vil du arbejde sammen med dygtige kolleger, der dagligt sætter standarden i advokatbranchen, og udvikle dig såvel fagligt som personligt? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi søger en sagsbehandler/IP-administrator til vores enhed for administration af varemærker, designs og domænenavne i København. Hos Kromann Reumert har vi et af landets førende juridiske teams inden for IP og varemærker. Vil du udleve dine ambitioner og være en del af et team, der sætter standarden?

Fandt du ikke et ledigt job, der matcher dine kvalifikationer og ønsker?

Fandt du ikke et ledigt job, der matcher dine kvalifikationer og ønsker?

If you have an international background with experience from another law firm or wish to apply for any other job in Kromann Reumert, please apply here.

Please upload your application, CV, education papers and other relevant information.