Ledige job

Bliv bedre til det, du brænder for. Følg dit talent og start din karriere hos Kromann Reumert.
Tilbage til alle ledige stillinger

Studentermedhjælpere til Insolvens (Konkurs) - Aarhus

Kunne du tænke dig at blive en del af en af Danmarks førende advokatvirksomheder? Så er det måske dig, vi søger! Til sommer mangler vi to skarpe studentermedhjælpere til to fuldtidsstillinger i Kromann Reumerts afdeling for insolvens (konkurs), herunder en stilling placeret i afdelingens inkassoenhed. Begge stillinger er med placering i Aarhus og opstart i sommeren 2021.

Jobbet

Uanset om du bliver tilknyttet vores inkassoteam eller vores insolvensteam, vil du som studentermedhjælper få en spændende, lærerig og udfordrende hverdag, hvor du blandt andet vil få ansvaret for:

  • ekspedition af betalinger
  • skriftlig korrespondance og telefonsamtaler på både dansk og engelsk med debitorer, aftaleparter mv.
  • udarbejdelse og opdatering af regnskaber
  • arbejde relateret til sagsoprettelser
  • printopgaver, kopiering og arkivering
  • håndtering af post (fysisk og digital)
  • diverse insolvens- og inkassoopgaver

 

Du får indsigt i både den juridiske verden, erhvervslivet og hverdagen i en af landets førende advokatvirksomheder. Du kommer til at gøre dig nogle gode erfaringer i forhold til din videre uddannelse, og du vil uden tvivl udvikle dig både personligt og fagligt!

Læs om afdelingen og bliv klogere på arbejdet.

Din profil

Du har en studentereksamen med et pænt resultat og holder et sabbatår eller to. Du er en dygtig skriftlig formidler og har forståelse for tal. Du går til opgaverne med engagement, ansvar og sans for detaljer og kvalitet. Du elsker at lære nye ting og kan bevare overblikket og kvalitetsniveauet i en hverdag, hvor du aldrig kan være 100 % forberedt, men hvor dine kollegaer altid vil stå klar til at hjælpe dig på vej. Det er et krav, at du har flair for IT og kender til Microsoft Office-pakken, samt at du er serviceminded og ikke er bange for at tage fat. Vi sørger naturligvis for en grundig oplæring.

Et stærkt hold, der sætter standarden

Vi har høje forventninger til dig, ligesom du kan have høje forventninger til os. Vi arbejder sammen på tværs af forretningen og går op i at levere høj kvalitet, samtidig med at vi har det sjovt sammen i hverdagen. Vore teams består af mange forskellige og spændende profiler, der på hver deres måde bidrager til, at vi kan leve op til vores egne og vores klienters krav. Fælles er, at vi alle stræber efter at sætte standarden. Sammen.

Du bliver en del af vores ambitiøse specialeteam Insolvens. I Aarhus-teamet er vi én partner, fire advokater, fire advokatfuldmægtige og fem sagsbehandlere. Du vil primært samarbejde med sagsbehandlerne, men du får en bred kontaktflade i afdelingen. Vi har en uformel tone og lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

En forudsætning for at arbejde hos Kromann Reumert er, at du kan fremvise en ren straffeattest inden opstart.

Ansøgning og kontakt

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt (med opstart i juli eller august efter nærmere aftale) og indkalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte director, advokat Maja Marlene Jensen på mmj@kromannreumert.com.