Legat

Skal vi støtte dit speciale? Hos Kromann Reumert vil vi gerne støtte juridiske talenter. To gange om året uddeler vi derfor Kromann Reumert Legatet til udvalgte specialestuderende.
Kromann Reumert Legatet giver jurastuderende mulighed for at dedikere sig specialet på fuld tid. Legatet er på op til 40.000 kr., og specialerne udvælges af en bedømmelseskomité, der består af en partner og to advokater/advokatfuldmægtige.

Krav til din ansøgning

Du kan søge vores legat, hvis du er:
 
  • Stud.jur. 
  • Stud.merc.jur.
  • Studerende på særlige juridiske kandidatuddannelser udbudt i samarbejde med de juridiske fakulteter/institutter fra et af de danske universiteter, der udbyder kandidatgrader i jura

Vi giver legatet til enkeltpersoner, uanset om du skriver specialet alene eller er med i en gruppe. 

Du kan søge legatet, hvis du har valgt et specialeemne, som er godkendt af din vejleder, og har en specialekontrakt. Studerende fra Aarhus Universitet kan dog fremsende en kvittering fra universitet med navnet på deres vejleder, da der her ikke længere indgås specialekontrakter.

Du skal altså ikke have skrevet specialet, før du søger legatet.


Det er et krav, at du ikke er blevet kandidat på legatuddelingstidspunktet. Derudover skal dit specialeemne være forretningsmæssigt interessant for Kromann Reumert, og da vi er et kontor med mange specialer, er der masser af muligheder.

Mangler du inspiration, kan du jo læse lidt mere om vores juridiske specialer.

Hvis du modtager legatet, skal du aflevere en kopi af dit speciale i en elektronisk udgave, som kan indgå i Kromann Reumerts bibliotek.

 

Det er vigtigt for os som virksomhed at leve op til den gældende databeskyttelseslovgivning og dermed behandle personoplysninger om dig med varsomhed. Vi vil derfor venligst gøre dig opmærksom på, at du kun bør indsende nødvendige og relevante personoplysninger, når du søger om KR-legatet (undlad venligst CPR-nummer, politisk tilknytning, fagforeningsmedlemskaber o.l.).

Ansøgningsfrist

Du skal søge Kromann Reumert Legatet senest den 15. februar eller den 15. september.

For at søge legatet skal du udfylde et ansøgningsskema, som kan hentes i boksen til højre.


Sammen med ansøgningen skal du sende en kopi af dine karakterer, CV og underskrevet specialekontrakt til Anne Ørvad Jensen pr. mail: ajo@kromannreumert.com.


Legatuddelingen

Selve legatuddelingen sker to gange om året – forventeligt omkring den 1. marts og den 1. oktober.