Kromann Reumert Legatet

Skal vi støtte dit speciale? Hos Kromann Reumert vil vi gerne støtte juridiske talenter. To gange om året uddeler vi derfor Kromann Reumert Legatet til udvalgte specialestuderende.
Kromann Reumert Legatet giver jurastuderende mulighed for at dedikere sig specialet på fuld tid. Legatet er på op til 40.000 kr., og specialerne udvælges af en bedømmelseskomité, der består af en partner og to advokater/advokatfuldmægtige.

Krav til din ansøgning

Du kan søge vores legat, hvis du er:
 
  • Stud.jur. 
  • Stud.merc.jur.
  • Studerende på en særlig juridisk kandidatuddannelse udbudt i samarbejde med et juridisk fakultet/institut fra et af de danske universiteter, der udbyder kandidatgrader i jura.

Det er et krav, at du ikke er blevet kandidat på legatuddelingstidspunktet. Du skal altså ikke have skrevet specialet, før du søger legatet.

 

Hvis du modtager legatet, skal du aflevere en kopi af dit speciale i en elektronisk udgave, som kan indgå i Kromann Reumerts bibliotek.

 

Vi giver legatet til enkeltpersoner, uanset om du skriver specialet alene eller er med i en gruppe. 

 


 

Specialeemne

Du kan søge legatet, hvis du har valgt et specialeemne, som er godkendt af din vejleder, og har en specialekontrakt. Studerende fra Aarhus Universitet kan dog fremsende en kvittering fra universitetet med navnet på deres vejleder, da der her ikke længere indgås specialekontrakter.

 

Derudover skal dit specialeemne være forretningsmæssigt interessant for Kromann Reumert, og da vi er et kontor med mange specialer, er der masser af muligheder.

 

Mangler du inspiration, kan du læse lidt mere om vores juridiske specialer.


 

Selve ansøgningen

For at søge legatet skal du udfylde et ansøgningsskema, som du kan downloade i boksen til højre.

 

Sammen med ansøgningen skal du sende en kopi af dine karakterer, CV og underskrevet specialekontrakt til Anne Ørvad Jensen pr. mail: ajo@kromannreumert.com.

 

Det er vigtigt for os som virksomhed at leve op til den gældende databeskyttelseslovgivning og dermed behandle personoplysninger om dig med varsomhed. Vi vil derfor venligst gøre dig opmærksom på, at du kun bør indsende nødvendige og relevante personoplysninger, når du søger om KR-legatet (undlad venligst CPR-nummer, politisk tilknytning, fagforeningsmedlemskaber o.l.).


Ansøgningsfrist

Du skal søge Kromann Reumert Legatet senest den 15. februar eller den 15. september.

Legatuddelingen

Selve legatuddelingen sker to gange om året – forventeligt omkring den 1. marts og den 1. oktober.