M&A Case Competition

Drømmer du om indsigt i hverdagen som M&A-advokat, og vil du opleve intensiteten fra en rigtig case på egen krop? Vil du netværke med studerende med samme interesse som dig og blive undervist af nogle af branchens dygtigste? Så ansøg om en af de 24 pladser i M&A Case Competition. Kromann Reumert og Juridisk Diskussionsklub byder hvert år i august velkommen til et intensivt og spændende program.

  

Fagligt og socialt program

Vi har sammensat et intensivt program for at give dig et realistisk billede af et rigtigt M&A-forløb. Forløbet varer en uge og inkluderer blandt andet:

 

  • to hele dages undervisning (mandag-tirsdag) med oplægsholdere fra Kromann Reumert og eksterne oplægsholdere, herunder inden for Corporate Finance og en in-house M&A-advokat
  • en 24-timers case (onsdag-torsdag) med vejledning
  • en finaledag (fredag) med præsentation af case-løsninger
  • kåring af vinderholdet og en afsluttende closing dinner.

 

Undervisningen omfatter alle dele af M&A-forløbet og klæder dig på til løsning af casen. Deltagelse forudsætter ikke forudgående kendskab til M&A, men blot en interesse for M&A samt et ønske om at lære noget nyt og bidrage aktivt.

 

Programmet indeholder flere sociale arrangementer og rig mulighed for at netværke og lære de andre deltagere samt fuldmægtige, erfarne advokater og partnere fra Kromann Reumert at kende.

 

Nærmere information om ugens forløb vil blive givet til de udvalgte deltagere inden start. Du skal dog forvente et heldagsprogram alle hverdage, og din deltagelse forudsætter, at du kan deltage i det fulde program.

 

Dommerpanelet består af nogle af branchens allerdygtigste M&A-advokater og inkluderer både partnere fra Kromann Reumert og en ekstern dommer.

 

 

 

Praktiske oplysninger

Hvor og hvornår?
M&A Case Competition afholdes i august i samarbejde med Juridisk Diskussionsklub på Sundkrogsgade 5, 2100 København Ø.

 

Hvem kan deltage?
M&A Case Competition er for jurastuderende, der har gennemført minimum andet år af studiet, dvs. bachelorstuderende, som påbegynder femte semester efter sommerferien, samt kandidatstuderende.


Hvad lægger vi vægt på?
Når vi udvælger deltagerne, lægger vi vægt på dine faglige kompetencer, din motivation for at deltage i M&A Case Competition og dine personlige interesser og eventuel relevant erfaring med M&A.

 

 

 

Ansøgning

Hold øje her på siden og vores sociale medier, hvor vi vil informere om M&A Case Competition 2020 og fristen for indsendelse af en kort motiveret ansøgning samt CV, karakterer og eventuelle øvrige bilag. 


Vi udvælger 24 deltagere til forløbet, og ansøgning sker individuelt. Casen løses i seks hold á fire deltagere. Da forløbet afspejler et realistisk M&A-forløb, hvor blandt andet evnen til at arbejde under tidspres, overskue en stor datamængde samt evnen til at samarbejde og bringe forskellige kompetencer i spil er vigtige, vil Kromann Reumert sætte holdene til selve case-løsningen. Vi kan derfor ikke efterkomme ønsker om særlige holdsammensætninger.

 

Ansøgningsperioden er fra 1. marts-15. april. Ansøg her.

 

 

Hvad får du ud af at deltage i M&A Case Competition?

 

  • Du får faglig viden, som du ikke kan læse dig til i studiebøger eller opnå fra valgfag på universitetet.
  • Du får en unik indsigt i M&A-specialet fra nogle af branchens skarpeste samt mulighed for at afprøve både teoretiske og praktiske værktøjer i forbindelse med casen.
  • Du får muligheden for at opbygge et fagligt netværk blandt andre studerende med interesse for M&A og partnere og ansatte i Kromann Reumert.

 

Deltagere i M&A Case Competition får udleveret et deltagerbevis og mulighed for at skrive deltagelse på CV'et. Derudover kåres den bedste løsning på M&A-casen på finaledagen, og deltagerne på vinderholdet vinder blandt andet et mentorforløb med en erfaren advokat fra Kromann Reumert.

"Jeg havde brug for nogle udfordringer, som man ikke får på studiet."

-Michael Henrik Olschansky Larsen, deltager i M&A Case Competition 2020

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores Senior People & Development Manager, Sumea Mujnovic, på summ@kromannreumert.com eller Désirée von Lowzow fra JD på casecompetition@jdku.dk

Følg Kromann Reumert på Facebook  eller Instagram, hvor vi løbende vil løfte lidt af sløret for, hvad du kan forvente til M&A Case Competition.Om Juridisk Diskussionsklub

M&A Case Competition er et samarbejde mellem Kromann Reumert og Juridisk Diskussionsklub (JD), som i mange år har haft et godt og værdiskabende samarbejde.

JD er en apolitisk forening for jurastuderende ved Københavns Universitet, stiftet i 1903 af blandt andre senere statsminister Buhl. JD’s formål er at skabe et inspirerende studiemiljø på jurastudiet gennem afholdelse af en række faglige såvel som sociale arrangementer, samt varetagelse af samarbejdet med JD's søsterforeninger i Norden. Er du studerende ved Københavns Universitet og ikke allerede medlem af JD, har du mulighed for at læse mere og melde dig ind på www.jdku.dk, eller følge JD på Facebook.

 

Send os din ansøgning allerede nu og frem til den 15. april.