Marise: Udfordrende, lærerig og fed uge!

Jeg hedder Marise, og jeg går lige nu på 8. semester på KU samtidig med, at jeg arbejder som stipendiat i Kromann Reumert i en af vores M&A-afdelinger. Jeg deltog sidste år i M&A Case Competition.

M&A Case Competition gav mig en indsigt i advokatbranchen, som man ikke kan få på studiet, og ugen var derfor med til at bekræfte min mavefornemmelse om, at jeg hører til på et advokatkontor.

Det var en udfordrende, lærerig, men også virkelig fed uge! Først med intensiv undervisning i forskellige områder, som M&A generelt, men også i begreber som SPA og NDA, og derefter arbejde med en spændende case samt fremlæggelse af denne for et dommerpanel bestående af både advokater fra Kromann Reumert og en ekstern dommer.

Jeg fik under M&A Case Competition også øjnene op for, hvor meget forretningsforståelse, der er på et område som M&A. Det handler ikke bare om at finde en juridisk korrekt løsning, men også om at finde den bedste løsning for alle parter. Det var intensivt med meget fagligt arbejde, men der var også plads til rigtig meget socialt igennem hele ugen, hvor vi lærte hinanden bedre at kende, spiste sammen og meget mere. Jeg har derfor både fået et stærkere fagligt og socialt netværk af at have deltaget i M&A Case Competition.

Du bør klart søge om en plads i M&A Case Competition, hvis du tror, at M&A kunne være et arbejdsområde for dig, eller hvis du generelt ønsker at få en større indsigt i, hvordan man i praksis arbejder i et advokatfirma.

/Marise, deltager i M&A Case Competition 2018 og stipendiat i Kromann Reumert


Søg en plads i M&A Case Competition senest den 1. maj.