Studiejob

Vil du opleve hverdagen i en ambitiøs advokatvirksomhed og samtidig få afprøvet din teori i praksis? Vi tilbyder studiejob for dig, som enten er på din bachelor eller kandidat.
Når vi vurderer kandidater til vores studiejob ser vi først og fremmest på dit faglige niveau og forventer, at det i relation til de formueretlige fag ligger i top. For os handler det dog ikke kun om at have gode karakterer; din personlighed er også en afgørende faktor.

Er du ambitiøs, initiativrig og har lyst til at give dig selv fuldt ud, har du gode muligheder for at lære og udvikle dig hos os og blive en del af vores faglige og sociale miljø. 

Grib fremtiden og få mere indsigt i dine muligheder:

 • Bachelorstuderende
 • Kandidatstuderende
 • Fra ansøgning til ansættelse
 • Vilkår
 • Den første tid.

Bachelorstuderende

Vil du supplere studiet med relevant arbejde og blive fagligt dygtigere, selv når du holder fri fra bøgerne? 

Vi ansætter løbende bachelorstuderende som stud.jur., hvor du blandt andet vil komme til at arbejde med litteratursøgning, udarbejde notater og lave oplæg til korrespondance mv. 

Den ugentlige arbejdstid er fleksibel og bliver tilrettelagt sammen med den afdeling, du bliver en del af, så du også har tid til dine studier og eksamener. Jobbet er på cirka 15 timer om ugen.

Kandidatstuderende

Læser du på kandidaten, og vil du prøve at arbejde med juraen i praksis? 
Som stipendiat prøver du kræfter med fuldmægtiglignende opgaver, samtidig med at du får indblik i forskellige juridiske specialer.
 

 

Dine arbejdsopgaver består blandt andet i at:

 • Hjælpe dine kolleger med det daglige sagsarbejde 
 • Udarbejde udkast til notater, oplæg og nyhedsbreve 
 • Forberede retssager, f.eks. udkast til processkrifter og vidnespørgsmål 
 • Finde domme, lovforarbejder mv. 
 • Overvåge lovgivning, f.eks. hvilke domme der bliver afsagt nationalt og i EU 
 • Hjælpe til med øvrige praktiske opgaver.

EXPECT - målrettet udviklingsforløb for stipendiater

I 2016 lancerede Kromann Reumert EXPECT - et koncept for vores medarbejderudvikling, der tager udgangspunkt i dine forventninger til Kromann Reumert som arbejdsgiver og i vores forventninger til dig som medarbejder. Forventningerne er blevet til ud fra en analyse af, hvad der er vigtigt for vores klienter, vores medarbejderes arbejdsglæde og udvikling samt Kromann Reumerts værdier. 

Det er vigtigt for Kromann Reumert at tydeliggøre de forventninger og det ansvar, der er til din stilling, og vise dig, den direkte forbindelse der er fra dette til din udvikling i Kromann Reumert. En udvikling som understøttes af udviklingsaktiviteter og samtaler. Vi tror på, at du derigennem kan levere høj performance i din stilling og samtidig være glad for at gå på arbejde.

Fokus på din faglige og personlige udvikling - allerede som stipendiat

Vi lægger vægt på, at du får mest muligt ud af dit studiejob. Derfor indgår EXPECT som en del af din faglige og personlige udvikling allerede som stipendiat. Du indgår i et målrettet forløb med de andre stipendiater, hvor du træner de kompetencer, der skal til for at blive en dygtig advokatfuldmægtig. 

Som stipendiat kommer du gennem et struktureret forløb, der fokuserer på tilgængelighed, kvalitet, løsninger, personlige relationer, ambitioner, arbejdsglæde og samarbejdsglæde. 

 

Det er vigtigt for os, at stipendiatforløbet hos Kromann Reumert er foreneligt med dit studie og dine eksamener. Derfor vil dine arbejdstider være fleksible og koordineres med din afdeling.

Målrettede workshops og kurser

Du vil bl.a. komme på workshops og kurser i kildesøgning, notatskrivning, præsentationsteknik, overvågning af ny lovgivning, UK-law, vidensøgning, kommunikation og meget mere. Derudover har vi særlige stipendiat-moduler med fokus på high performance og temamøder om bl.a. karriere, livsplanlægning, læringsformer og energi. 

Mesterlære, tutorordning og dialog


Du kommer i mesterlære, hvor du gennem on-the-job-training får løbende feedback på dine arbejdsopgaver og leverancer. Du får tilknyttet en tutor, oftest en advokat i din afdeling, som følger dig og holder kvartalsvise feedbacksamtaler med dig, ligesom du vil have en evalueringssamtale og indgå i løbende dialog med vores People & Development-afdeling. 

Vi inviterer løbende til Kromann Reumert Lunch & Learn om bl.a. performance, om at sætte klienten først, salgsstrategi og om samarbejdsglæde. De mange tiltag vil således også danne fundament for et givende fagligt og socialt netværk i Kromann Reumert.

Gennem alle disse tiltag sikrer vi os, at du får mest muligt ud af din tid som stipendiat hos Kromann Reumert, og at du bliver bedst muligt klædt på til din fremtidige karriere som erhvervsadvokat. 
 

Hvornår kan du søge?

Du kan søge et job, når du er på 3. studieår. Vi ansætter typisk ½ år før første arbejdsdag. Vi ansætter dermed primært stipendiater med start den 1. februar og den 1. september, men du er velkommen til at søge løbende. 

 

Har du konkrete planer om udveksling eller praktik i udlandet, så skriv det gerne i din ansøgning. Det kan som oftest godt lade sig gøre at ansættelsen afbrydes af eller afsluttes med orlov i forbindelse med et udlandsophold.

 

Se, hvilke ledige stillinger vi har eller søg uopfordret.

Vilkår

Vores medarbejdere gør os unikke. Derfor gør vi meget for, at Kromann Reumert er et rart sted at arbejde bl.a. ved at tilbyde dig attraktive ansættelsesvilkår og personalegoder samt en lang række sociale aktiviteter.

Ansættelsesvilkår

 • Løn: Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn.
 • Forsikring: Du er dækket af vores gruppelivsforsikring og vores kollektive ulykkesforsikring
 • Arbejdstid: Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen og bliver tilrettelagt med den afdeling, du skal arbejde i
 • Kantineordning: Du bliver en del af vores attraktive kantineordning, som har fokus på et rigt udvalg af friske råvarer, hvor det grønne og grove vægtes højt. Kantineordningen består af morgenmad, frokost, frisk frugt og drikkevarer i løbet af dagen og eftermiddagssnacks.
 • Speciale: Når din stipendiatansættelse ophører, er du velkommen til at benytte vores kontorfaciliteter til at skrive dit speciale, ligesom du har mulighed for at søge vores specialelegat på op til 40.000 kr.


Læs mere om Kromann Reumert Legatet.  


Personalegoder

 • Vi stiller telefon og bærbar computer til rådighed, hvis du ønsker det.
 • Vi betaler en del af dine bøger på kandidaten.
 • Vi har fleksible lønaftaler inden for offentlig transport (erhvervskort).
 • Du får adgang til bibliotek, tidsskrifter, aviser m.v.
 • Vi tilbyder rabatordninger med myLogBuy, hvor du kan få rabat i over 2000 butikker og webshops.
 • Gratis frugt og eftermiddagssnack hver dag, og en kantine med sund morgenmad og frokost.
 • Mulighed for aftensmad, hvis du arbejder sent.
 • Vi giver tilskud til massage.

Sociale aktiviteter

Vi vægter samarbejdsglæde højt i Kromann Reumert, og en af måderne at bidrage til samarbejdsglæden er gennem sociale aktiviteter, der bringer vores medarbejdere tættere på hinanden. Det skaber relationer, der gavner arbejdsmiljøet i det daglige. 

Det er bl.a. derfor, hele Kromann Reumert hvert år tager på en såkaldt Virksomhedsdag (V-dag), hvor vi får et fælles fagligt indspark og styrker det sociale netværk på tværs af afdelingerne. 

En anden årlig begivenhed er vores julefrokoster i København og Aarhus, og hvert halve år - i september og februar - holder vi stor fælles fredagsbar, hvor vi siger velkommen til at de nye stipendiater og advokatfuldmægtige. 

Er du til sport, har vi alt lige fra en årlig advokatfodboldturnering til squash, DHL løb m.m.. Vi har også en kunstforening, en vinklub og meget, meget mere. Vores aktivitetsudvalg i Aarhus og København står også for ca. en gang om måneden at invitere os ud på noget nyt og spændende. Vi har været til alt fra kongelig porcelænsmaling til high roping og kajak i Københavns kanaler.

Vores stipendiatforening afholder hvert halve år et stipendiatarrangement, ligesom der arrangeres stip-kage og stip-frokoster. Generelt har vores stipendiater et rigtig tæt sammenhold, som de nyder godt af både inden for og uden for Kromann Reumerts vægge. 

Fra ansøgning til ansættelse

Vi er altid på udkig efter talentfulde studerende, der er teoretisk velfunderede og har interesse for de formueretlige fag. Nedenfor kan du læse mere om, hvad vi lægger vægt på i din ansøgning, hvordan samtalen foregår, og hvad der sker i tiden, op til du starter.

Din ansøgning

Når vi læser din ansøgning og CV, ser vi på:

 • Din motivation for at søge jobbet
 • Dine kompetencer og interesser
 • Dit CV og dine eksamensresultater
 • Din eventuelle joberfaring
 • Dit eventuelle frivillige arbejde eller udlandsophold.
Du sender din ansøgning og relevante bilag via siden Ledige stillinger. Når du sender ansøgningen, får du automatisk en bekræftelse på, at vi har modtaget den.

Vi kontakter dig snarest muligt, hvor du enten vil blive inviteret til en samtale, modtage et afslag eller blive spurgt, om du er interesseret i at blive optaget i vores emnebank. I vurderingen af din ansøgning, kan vores People & Development-afdeling søge offentligt tilgængelige oplysninger om dig på internettet.

 

Det er vigtigt for os som arbejdsgiver at leve op til den gældende databeskyttelseslovgivning og dermed behandle personoplysninger om dig med varsomhed. Vi vil derfor venligst gøre dig opmærksom på, at du kun bør indsende nødvendige og relevante personoplysninger, når du søger et job i Kromann Reumert (undlad venligst cpr.-nr., politisk tilknytning, fagforeningsmedlemsskaber o.l.).

Samtalen 

Vi inviterer dig til en samtale, som varer ca. 2 timer. Før samtalen skal du udfylde en personlighedsprofil og en kognitiv test. Du vil få tilsendt de to test pr. e-mail.

Du møder først en fuldmægtig eller advokat, som fortæller dig om dagligdagen hos os. Samtalen er fortrolig mellem jer to.

Bagefter møder du en partner og en People & Development-repræsentant fra vores ansættelsesteam. Formålet med samtalen er, at vi i fællesskab får et godt kendskab til hinanden på det personlige og faglige plan. Afslutningsvis får du en tilbagemelding på din personlighedsprofil og besvarelsen af den kognitive test. Inden vi afslutter samtalen, aftaler vi, hvornår du får en tilbagemelding fra os.

 

Efter samtalen

Vi skal hver især vurdere de indtryk og oplysninger, vi har fået fra samtalen. Dukker der spørgsmål op, er du meget velkommen til at ringe til den People & Development-repræsentant, der deltog i samtalen.

Du får en tilbagemelding fra os på mail eller telefonisk senest på det tidspunkt, vi aftalte under samtalen. Hvis vi tilbyder dig et job, aftaler du sammen med People & Development kontraktvilkårene og starttidspunktet. Herefter modtager du besked pr. mail. Du er velkommen til at kontakte People & Development, hvis du har spørgsmål til indholdet.

Hvis du får et afslag, er du velkommen til at få uddybet afslaget ved at kontakte People & Development.

 

Søg efter medarbejdere her.

 

Før du starter

 • Ca. 1 uge før du starter, sender vi dig et introduktionsprogram og information om, hvor og hvornår du skal møde den første dag.
 • Starter du i september måned, modtager du, inden du starter, invitation til årets Virksomhedsdag, der finder sted i september. 
 • Før du starter, kontakter People & Development dig, så du ved, hvilken afdeling du skal starte i.

 


 

Din første tid

Du skal godt fra start!

 

Det er vigtigt for os, at du får den bedste mulige start med et tilrettelagt introduktionsforløb, en dedikeret tutor og opfølgningssamtaler.

 

 • Du får en grundlæggende introduktion, hvor du bliver introduceret til Kromann Reumert, vores værdier, strategi, forretningsgangene og alt det praktiske. Din afdeling vil også planlægge et særligt introduktionsforløb for dig. Inden du starter vil du desuden få en digital introduktion til Kromann Reumert via vores velkomst-site.
 • Du får tilknyttet en tutor fra din afdeling, som hjælper dig på plads i afdelingen og introducerer dig for dine nye kolleger og andre relevante personer. Tutorordningen varer omkring tre måneder.

Du kan læse meget mere om dit personlige og faglige udviklingsforløb som stipendiat hos Kromann Reumert under punktet "Kandidatstuderende".