Dagbog: Min første måned som stipendiat – 4. uge: V-dag med fuld fart på

Hej alle sammen! Mit navn er Sixten Albrecht-Olsen, og jeg er netop startet som stipendiat hos Kromann Reumert i København. Jeg er blevet ansat i vores team for Skatter og Afgifter. Jeg vil i hele september ugentligt fortælle om min første tid som stipendiat.

En dag på arbejde, og så afsted til Sverige

Min fjerde uge som stipendiat, og dermed sidste uge af min dagbog, har været yderst begivenhedsrig. Ugen startede med endnu en spændende dag på kontoret, hvor jeg brugte det meste af dagen på at undersøge domspraksis i en skatteretlig sag omhandlende transaktioner mellem koncernforbundne selskaber på armslængdevilkår. 

Udover denne dag blev det dog ikke til mere arbejde for mig, da hele Kromann Reumert torsdag eftermiddag drog mod Båstad i Sverige for at afholde årets V-dag. På denne V-dag var temaet ”Dreams & Details” – inspireret af bogen af samme navn af Mikael Trolle og Jim Hagemann Snabe. 

Havdukkert, velkomstmiddag og fagligt indslag

Om torsdagen ankom vi til Båstad på Hotel Skansen, hvor hotellet var pyntet op i Kromann Reumert-tema med flag og bannere. Efter vi havde fået vores værelse, var det første min kollega og jeg gjorde at skynde os ned til ”koldbadehuset” for at få en hurtig dukkert i havet og derefter i sauna. Efterfølgende stod den på middag og drinks på en restaurant ved hotellet.




Dagen efter mødtes alle i konferencesalen, hvor der først var oplæg af Mikael Trolle, der nærmere forklarede ideen bag ”Dreams & Details”. Herefter var det Dr. Bill Mitchell, der holdt oplæg om den vigtige balance mellem arbejde og fritid, og hvordan man kan modvirke stress ved at fokusere på basale, men vigtige ting som familie, motion og søvn. Efterfølgende skulle vi alle i grupper gennemtænke vores drøm for Kromann Reumert og herefter udarbejde de detaljer, der skulle indarbejdes i Kromann Reumert for at opfylde den pågældende drøm. 

Trekamp, fest og farvel herfra

Da alle var færdige var det tid til omklædning. Nu skulle vi alle nemlig ud på den aktivitet, som vi havde valgt hjemmefra. Personligt skulle jeg deltage i ”Trekamp”, som egentlig var mere leg end kamp. Os der havde valgt denne aktivitet blev nemlig kørt ud til en stor ”voksenlegeplads”, hvor vi kunne køre bobslæde ned ad bjerget, zipline, og prøve en såkaldt ”bungee-rocket”. Udover ”Trekamp” kunne man også vælge at deltage i kapsejlads, mountainbike, polo på paddleboards og meget mere. For dem der ønskede en mere afslappet dag, var en gåtur eller en tur i hotellets spa også blandt mulighederne.



Efter aktiviteterne var der stor treretters middag på hotellet. Herefter var der fest og drinks og optræden fra selveste Scarlet Pleasure, der gav en fantastisk koncert!
Om lørdagen var der transport hjem til henholdsvis Aarhus og København, der foregik i lidt roligere og afdæmpet stemning end aftenen før. Hele søndag gik da også for mit vedkommende med afslapning efter en begivenhedsrig og sjov weekend i fremragende selskab. 

Det var alt for mine første fire uger hos Kromann Reumert! Alt i alt har det været en fantastisk start, og jeg glæder mig til at fortsætte med at arbejde her i forhåbentlig rigtig lang tid. Hvis folk har spørgsmål, er i naturligvis velkomne til at skrive til mig, og ellers er der bare at sige tak for, atI har fulgt med!