Anders - deltager i Talentnetværk 2018

Hej, jeg hedder Anders Balle Jørgensen, og jeg læser til daglig jura på Aarhus Universitet. Jeg er derudover deltager i Kromann Reumerts Talentnetværk 2018. Jeg fortæller her om 3. modul.

Jeg føler mig overbevist om, at det at forstå den teoretiske del af juraen, som vi lærer på universitetet, ikke er tilstrækkeligt til at blive en dygtig advokat. En stor del består også i, at man evner at kommunikere og udfolde juridiske problemstillinger samt at udnytte sit netværks kompetencer. Disse kvaliteter ønsker jeg særligt at udvikle som en del af Talentnetværket. Derudover giver Talentnetværket et indblik i arbejdsgangen på et større advokatkontor, hvilket i høj grad tiltaler mig.

På 3. modul i Talentnetværket har vi alle været til en karriedialog med Kromann Reumerts HR-rådgiver. Inden mødet skulle jeg besvare to tests – en kognitiv og en personprofil – hvilke der, sammen med et medbragt CV, blev taget udgangspunkt i under dialogen. De to tests så jeg frem til at evaluere – det er altid spændende at opdage nye ting om sin person.


Jeg glædede mig til at få professionel vejledning i at optimere mit CV, så jeg er klar til fremtidige jobinterviews. Begge forventninger til dialogen blev indfriet, og det var en god oplevelse i afslappede og uformelle rammer med frihed til at tale mere løst om resultaterne, end der notorisk vil være under en ansættelsessamtale.


Jeg er blevet klædt bedre på til, hvad der venter mig – og ikke mindst, hvad der forventes af mig – når studiet når sin ende. De redskaber og råd, jeg blev præsenteret for under karriedialogen, kan i høj grad bruges i denne sammenhæng. Jeg ser nu frem til at indlevere vores replik i det igangværende processpil, der kører igennem hele Talentnetværket, så de københavnske deltagere i netværket kan få noget at bryde deres hoveder med.


Mvh. Anders, Kromann Reumerts Talentnetværk 2018