Christina Cederfeld er advokatfuldmægtig i Kromann Reumerts afdeling for fast ejendom og entreprise, hvor hun primært rådgiver land- og skovbrugsvirksomheder.

Christina rådgiver danske land- og skovbrug om juridiske forhold af særlig relevans for land­brugssektoren, herunder vedrørende ejer- og generations­skifter samt leje- og forpagtningsaftaler. Hun startede i Kromann Reumerts afdeling for ansættelsesret og rådgiver således også om bl.a. ansættelse og afskedigelse af personale.


Christina har et særligt førstehåndskendskab til dagligdagen i et land- og skovbrug, da hun er opvokset på en gård og sidenhen også har købt egen gård. Hun dimitterede endvidere med speciale i de danske forpligtelser i henhold til vandramme- og nitratdirektivet. Denne kombination af praktisk kendskab og juridisk viden gør, at Christina i høj grad ved, hvad der rører sig inden for land- og skovbrug.        


I sin rådgivning lægger hun vægt på en praktisk tilgang, hvor en effektiv og grundig sagsbehandling er i højsædet. Herudover er den personlige relation og forståelsen for klientens reelle, bagvedliggende behov essentiel for Christina.

Baggrund
  • Cand.jur. fra Aarhus Universitet 2016
Sprog
  • De skandinaviske sprog
  • Engelsk
Læs mere