Som advokat hos Kromann Reumert har Heidi to primære specialeområder:
Hun rådgiver om alle juridiske aspekter inden for markedsføring - alt lige fra markedsføring på sociale medier, brug af influencers og brandambassadører, målrettet digital markedsføring og samspillet mellem markedsførings- og persondatareglerne til kundeklubber og loyalitetskoncepter, konkurrencer, rammerne for sammenlignende reklame og mere klassiske problemstillinger, fx prismarkedsføring og onlinehandel. Heidis erfaring spænder bredt fra compliance-rådgivning til håndtering af myndighedssager, straffesager og civile retssager.

 

Heidi rådgiver også om design-, ophavs- og varemærkerettigheder, produktefterligninger og forretningshemmeligheder - både ift. at tilrettelægge beskyttelsesstrategier og i konkrete sager om krænkelser af rettigheder.

Heidi er desuden Kromann Reumerts videnambassadør for IP og markedsføringsret. Det indebærer bl.a., at hun har ansvaret for at styrke såvel den interne som eksterne videndeling. Heidi holder derfor ofte foredrag og workshops om sine specialeområder og skriver løbende insights og nyheder om de juridiske vinkler ift. nye markedsføringstendenser, udviklingen i afgørelser fra forbrugerombudsmanden og domstolene og ændringer i lovgivningen.

Baggrund
  • Dommer i Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot 2014-2016
  • Tildeling af Honourable Mention in the Competition for Best Individual Oralist 2013
  • Cand. jur. fra Aarhus Universitet 2013
Sprog
  • De skandinaviske sprog
  • Engelsk
Læs mere