Katherine Hensby

Katherine Hensby blev ansat hos Kromann Reumert i 2017, efter at hun igennem et årti først var ansat i London hos Clifford Chance LLP, som er et af de førende britiske advokatfirmaer, og siden i Sydney hos det store australske advokatfirma Herbert Smith Freehills.

I løbet af den pågældende periode var Katherine blandt andet udstationeret hos en førende multinational bank og et multinationalt luftfartsselskab.

Katherine har en bred erfaring inden for internationale og grænseoverskridende transaktioner og har indgående kendskab til struktureret finansiering, kapitalmarkeder, islamisk finansiering og islamiske projekter, hvor hun har repræsenteret både administratorer, agenter og andre institutioner fra mange forskellige jurisdiktioner. 

Som beskikket engelsk advokat yder Katherine rådgivning om engelsk ret til en række teams internt hos Kromann Reumert og til danske virksomheder, der er involveret i internationale transaktioner.

Katherine varetager også rollen som Kromann Reumerts videnambassadør for specialet bank og finansiering. Det indebærer blandt andet, at hun har ansvaret for at styrke den interne videndeling i specialegruppen.

Baggrund
  • MA English law with French law, fra Jesus College, Oxford University 2006
  • Certificat Superieur de Droit Francais, Université Panthéon Assas (Paris II) 2005
Bestalling og møderet
  • Bestalling som "solicitor" ved de øvre domstole ("Senior Courts") i England & Wales 2009
Sprog
  • Engelsk
  • Fransk
Læs mere