Marianne Philip modtager The Corporate Governance Award

Partner Marianne Philip fik i går den 7. september 2016 som den første overrakt The Corporate Governance Award for sit bestyrelsesarbejde

Fokus på godt dansk bestyrelsesarbejde

The Corporate Governance Award er en ny pris stiftet af Board Network, Danmarks mest eksklusive bestyrelsesnetværk, for at sætte fokus på godt dansk bestyrelsesarbejde i international kontekst.

Prisen gives til den eller de, som har bidraget særligt til udviklingen af god selskabsledelse – gennem bestyrelsesarbejde, akademisk forskning, undervisningsvirksomhed, via forfatterskab, gennem påvirkning af lovgivning/regulering, eller på anden vis har medvirket til at udvikle Corporate Governance til det bedre.

"Marianne tegner god dansk selskabsledelse"

Prisoverrækkelsen har fået omtale i Børsen, hvor Jakob Stengel, headhunter og direktør i Board Network forklarer valget på Marianne således: "Fordi hun som advokat har ryddet op i dårligt drevne selskaber som eksempelvis Sterling Airways, og hun har som medlem af Komitéen for God Selskabsledelse været med til at forenkle og effektivisere et regelsæt fra 78 punkter til 54. Hun sidder i bestyrelse for en række fonde, bl.a. Novo Fonden, hvor hun også er med til at tegne god dansk selskabsledelse."

Læs hele omtalen i Børsen

En enig og uafhængig priskomité

Prisuddelingen fandt sted på Board Networks årlige konference i Mogens Dahl Koncertsal i København, og det var en enig og uafhængig priskomité bestående af Finn L. Meyer, Eivind Kolding, Birgitte Nielsen, Jens Moberg, Christian Mariager, Mette Laursen, Jens Harsaae og Torben Ballegaard Sørensen, der havde peget på Marianne Philip som vinder ud af syv nominerede.

Vi ønsker Marianne stort tillykke med prisen!