Internationalt anerkendt guide giver Kromann Reumert topkarakterer

Chambers and Partners har netop udgivet sin årlige internationale guide til førende advokatfirmaer, Chambers Global 2017, som rangerer advokatvirksomheder inden for bank og finansiering, kapitalmarkeder, virksomhedsoverdragelser, konfliktløsning og immaterialret. Kromann Reumert får topkarakter i samtlige specialer.
Chambers' internationale guides bygger på tusindvis af dybdegående interviews foretaget af den største researchgruppe af sin art, og guiden nærer tillid verden over som objektiv rangliste over de bedste advokater og advokatkontorer i verden. 

Brug linkene nedenfor og læs de flotte udtalelser om de advokater, som er blevet fremhævet for deres individuelle ekspertise på baggrund af input fra klienter og konkurrenter:


Om Chambers and Partners

Chambers and Partners har siden 1999 forsket i det juridiske marked i over 190 lande, som de samler i en række guides, der identificerer førende advokater og advokatfirmaer over hele verden. Bedømmelse beror på tusindvis af dybdegående interviews, foretaget af den største researchgruppe af sin art, og nyder tillid verden over som objektiv rangliste over de bedste advokater og advokatkontorer i verden.