Kromann Reumert rådgiver amerikanske Wabtec Corporation om købet af Semvac A/S

Kromann Reumert har rådgivet det amerikanske, børsnoterede selskab Wabtec Corporation om købet af de danske selskaber Semvac A/S og Semvac Spare Parts A/S. 
Den amerikanske virksomhed Wabtec Corporation er førende leverandør af teknologibaserede produkter og tjenester til gods- og passagertog. Semvac-koncernen leverer højkvalitets sanitetsløsninger til tog, som med transaktionen komplimenterer sin eksisterende forretning med én af de førende leverandører indenfor området.

Kromann Reumert og partner Jakob Hans Johansen repræsenterede Wabtec Corporation i transaktionen, som er et godt eksempel på Kromann Reumerts styrke inden for midmarket M&A-processer med mange workstreams, hvor flere afdelinger har bistået, herunder fast ejendom, ansættelsesret, finansieringsret, forsikringsret, IP og selvfølgelig M&A. 

www.wabtec.com