Kromann Reumert rykker frem og er fortsat i top i Legal 500

Det internationale ratingbureau The Legal 500 har udgivet deres årlige ranking af advokatfirmaer inden for 17 juridiske specialer. Igen i år er Kromann Reumert førende blandt de danske firmaer med 16 specialer i tier 1 og ét i tier 2. I kategorien ”Environment” er Kromann Reumert rykket frem fra en placering i tier 2 til tier 1.

I dette års vurdering får Kromann Reumert en topplacering med 16 specialer i tier 1 og ét i tier 2 i de i alt 17 kategorier og er dermed den bedst placerede advokatvirksomhed i Danmark.Se Kromann Reumerts samlede ranking og læs de flotte udtalelser om de af vores advokater, som er blevet fremhævet for deres individuelle ekspertise. Brug linkene ovenfor for at se vores konkurrenters placeringer og udtalelser inden for de 17 specialer.

Om Legal 500 

I snart 30 år har The Legal 500 analyseret det juridiske marked på tværs af landegrænser. Det omfattende analysemateriale resulterer i en guide, der identificerer førende advokater og advokatfirmaer over hele verden.