Kromann Reumert topper Chambers Europe 2017

Chambers and Partners har netop udgivet sin årlige guide, Chambers Europe 2017, som rangerer advokatvirksomheder inden for en række forskellige specialer. Kromann Reumert ligger i band 1 i 12 ud af de 15 kategorier og er den bedst rangerede advokatvirksomhed i Danmark.
Brug linkene nedenfor og læs de flotte udtalelser om de advokater, som er blevet fremhævet for deres individuelle ekspertise på baggrund af input fra klienter og konkurrenter:

Om Chambers and Partners

Chambers and Partners har siden 1999 forsket i det juridiske marked i over 190 lande, som de samler i en række guides, der identificerer førende advokater og advokatfirmaer over hele verden. Bedømmelse beror på tusindvis af dybdegående interviews foretaget af det største hold af researchere af sin art og er troværdige hele verden til objektivt rangere verdens bedste advokater og advokatfirmaer.