Kromann Reumert vinder "Danish Law Firm of the Year" og "Equity Deal of the Year" i Europa

International Financial Law Review (IFLR) kårede den 20. april 2017 Kromann Reumert som den bedste advokatvirksomhed i Danmark i 2016 med prisen "Law Firm of the Year, Denmark". Kromann Reumert har desuden modtaget en pris for børsnoteringen af DONG Energy, som blev "Equity Deal of the Year" i Europa.

Den internationale guide til verdens førende advokatvirksomheder baserer sin bedømmelse på blandt andet klientanbefalinger. Klienternes udsagn viser, at Kromann Reumert betragtes som den stærkeste advokatvirksomhed i Danmark med solid forretningsforståelse og rådgivning af højeste kvalitet: 


“It is by far the strongest law firm in the country,” says one financial advisor from the banking sector. 


“It has excellent individuals and always has very high quality.”


"Kromann Reumert are my first choice. The lawyers are all good."


"Typically they are our go-to Danish counsel for anything, but particularly banking, restructuring or corporate."

 

Om Børsnoteringen af DONG Energy fortæller partnere Christian Lundgren og Anders Stubbe Arndal:

"Børsnoteringen af DONG Energy er en bemærkelsesværdig transaktion, ikke alene på grund af dens størrelse. DONG Energy er en af verdens førende leverandører af grøn energi, hvor Danmark også indtager en global førerposition. Vi er derfor meget stolte over at have haft en førende rolle i forbindelse med transaktionen."