Nyt pro bono-samarbejde: Har du en idé, der kan ændre verden?

Til UNLEASH's årlige Innovation Labs mødes innovative talenter fra hele verden for at løse verdens problemer. Det første Innovation Lab finder sted i København til august. Kromann Reumert har indgået pro bono-samarbejde med UNLEASH, og det har vi gjort, fordi vi lige som UNLEASH ved, at det er unge talenter, der er grundlaget for vores fælles fremtid. Og vi vil gerne opfordre dig til at sprede budskabet, så vi sammen kan få samlet så mange innovative hjerner som muligt!

UNLEASH er et globalt nonprofit-initiativ med en vision om at bygge verdens ledende laboratorium og platform for innovative, gennemførlige og skalerbare løsninger til FN's 17 Verdensmål. Det gør UNLEASH bl.a. gennem UNLEASH Innovation Lab 2017. Her får talenter fra hele verden mulighed for at skabe de løsninger, der skal til for, at vi som verdenssamfund kan nå FN's 17 Verdensmål.

Har du, eller en du kender, en idé der kan ændre verden?

Der er brug for unge, innovative hjerner til at tænke i nye løsninger på de problemer, vi står over for i verden i dag. Derfor støtter Kromann Reumert op om UNLEASH ved at yde gratis juridisk rådgivning til organisationen, samt ved at sprede budskabet om UNLEASH Innovation Lab 2017. Vi vil gerne opfordre dig til at sprede ordet om UNLEASH. Måske er det en, du kender, der har den rigtige idé, der skal med til UNLEASH Innovation Lab 2017 i København til august sammen med 1000 andre udvalgte talenter fra hele verden. 

Læs mere om UNLEASH. Der er åbent for ansøgninger nu og frem til og med 1. maj.

UNLEASH Innovation Labs

Det første Innovation Lab vil foregå i Danmark den 13. - 21. august 2017, efterfulgt af Silicon Valley, Singapore og Mumbai og til sidst New York i 2030.

UNLEASH stræber efter at levere banebrydende løsninger til FN's 17 Verdensmål ved at bringe globale talenters innovative ideer og tankesæt i spil. Hvert år samles 1000 udvalgte talenter, hvor de kommer med en indsigt eller idé til, hvordan man kan gøre verden til et bedre sted. Idéerne bliver herefter udviklet ved at udfordre, sammenflette og gentænke dem, så de i sidste ende er reelt implementerbare løsninger. Igennem samarbejde med bl.a. ledende virksomheder, forskningsinstitutioner, private fonde, nonprofitorganisationer og investorer leveres den støtte, der er nødvendig for at kunne bringe de bedste idéer til live.

Foruden Kromann Reumert bliver UNLEASH allerede nu støttet af Carlsbergfondet og mere end 15 andre fonde og virksomheder som Deloitte, Microsoft, Dalberg, Dansk Industri og Bestseller, samt 10 danske folkehøjskoler.

Pro bono-samarbejder hos Kromann Reumert

Hos Kromann Reumert har vi i flere år nu fokuseret vores pro bono-arbejde over for børn, unge og uddannelse, da vi ved, at unge talenter er grundlaget for ikke bare vor egen vækst, men for hele samfundets vækst – både lokalt globalt. I dag har vi pro bono-samarbejder med mere end 20 organisationer, som du kan læse mere om i vores rapport Kromann Reumert Citizenship for 2015 eller når vi udgiver vores rapport for 2016 til sommer.

De 17 Verdensmål

Kromann Reumert blev i september 2008 medlem af FN’s Global Compact, som er et internationalt initiativ, der ønsker at fremme virksomheders samfundsmæssige ansvar. Global Compact er en hjælp i vores arbejde med at tage samfundsansvar, da det er et af de værktøjer, som er blandt de absolut vigtigste og mest internationalt anerkendte. 

Tina Larsen, CFO og CSR-ansvarlig i Kromann Reumert, indgik i 2016 i en dansk styregruppe under Global Compact valgt af de danske virksomheder, der tilslutter sig Global Compact. Her ser hun sammen med repræsentanter for en række store danske virksomheder som Pandora, Novo Nordisk, DONG, Danfoss og Egmont på, hvordan danske virksomheder i stigende grad kan bidrage til, at vi som verdenssamfund kan nå de 17 verdensmål, som blev vedtaget ved FN topmødet i New York i september 2015. 

Læs mere om FN's 17 Verdensmål

Kromann Reumert Citizenship

Hos Kromann Reumert kalder vi vores CSR-indsats for Kromann Reumert Citizenship: en dedikeret indsats for at være en ordentlig medborger i vores samfund. Du kan læse meget mere om Kromann Reumert Citizenship, herunder vores engagement i Global Compact, når vi udgiver vores CSR-rapport til sommer.