2016 – endnu et fantastisk år

2016 blev endnu et fantastisk år for Kromann Reumert. Det kan du læse meget mere om i vores årsberetning, der netop er udkommet. Her inviterer vi indenfor i Danmarks førende advokatvirksomhed og giver et indblik i nogle af de sager og aktiviteter, som udgjorde vores 2016.
Alle vores specialer havde fuld damp på kedlerne, og vi hjalp vores mange klienter i Danmark og internationalt i utallige spændende og markante sager. Vi bød mere end 80 nye juridiske talenter velkommen på vores kontorer i København og Aarhus, oprustede vores kontor i London, udvidede partnerkredsen med fem nye partnere og etablerede nye juridiske specialer. Vi lancerede vores Learning Center, hvor vi videndeler med dansk og internationalt erhvervsliv, og vi lancerede vores unikke koncept for medarbejderudvikling, EXPECT. Vi blev kåret som Law Firm of the Year 2016 af både Chambers og Who's Who Legal, vi fik den højeste placering i årets Prospera-rapport, og Mergermarket kårede os til ”Danmarksmester i M&A”. Vi lå også højest af alle danske advokatvirksomheder i Berlingskes Imageanalyse og i Universums undersøgelse af jurastuderendes foretrukne fremtidige arbejdspladser. Og vi modtog Danske Advokaters Dreyers Pris for vores store indsats inden for samfundsansvar.

Vi er alle sammen stolte af og ydmyge over, at 2016 var et så fantastisk år, for vi ved, at forventningerne til os er tårnhøje. Det skal de også være, og med vores vision "Vi sætter standarden", forpligter vi os til altid at arbejde benhårdt på at tilføre vores klienter mest mulig værdi og skabe den bedst mulige arbejdsplads for vores medarbejdere.

Tak til alle der gjorde 2016 til et fantastisk år for Kromann Reumert – til vores medarbejdere som yder en kæmpe indsats, og til vores klienter som betror os deres sager og projekter.

God læselyst!

Erik Bertelsen, bestyrelsesformand
Arne Møllin Ottosen, managing partner