Kromann Reumert er igen i år jura­studerendes foretrukne arbejdsplads i advokat­branchen

Den årlige Universum-undersøgelse af blandt andet jurastuderendes foretrukne arbejdspladser er udkommet i dag. Kromann Reumert ligger nr. 1 blandt danske advokatvirksomheder.

"I Kromann Reumert har vi en lang tradition for at uddanne Danmarks bedste erhvervsjuridiske talenter, og med EXPECT, vores nye koncept for medarbejderudvikling, har vi sat de optimale rammer for at både nye og erfarne medarbejdere kan udfolde deres juridiske talent. Fra dag ét tilbyder vi udfordringer, samarbejdsglæde, sparring samt faglig og personlig udvikling, der supplerer den teoretiske jurauddannelse," siger managing partner Arne Møllin Ottosen. 


Vi har store forventninger til vores medarbejdere – og de skal have store forventninger til Kromann Reumert

I 2016 lancerede vi vores unikke, nye medarbejderudviklingskoncept EXPECT, der er skabt med udgangspunkt i Kromann Reumerts medarbejdere.

"Vi har givet vores medarbejderudvikling endnu et løft med et nyt og omfattende program for alle medarbejdere med fokus på dialog, faglig og personlig udvikling og performance. Det hedder EXPECT, fordi vi gerne vil understrege, at medarbejderne skal kunne stille forventninger til Kromann Reumert, ligesom Kromann Reumert har store forventninger til sine medarbejdere," udtaler HR-chef, Birgitte Brix Bendtsen.

EXPECT indeholder mere end 350 udviklings- og uddannelsestilbud, der vil være til rådighed for medarbejderne i takt med deres karriereudvikling. Fremfor alt tager EXPECT udgangspunkt i den enkelte medarbejder og dennes udviklingsbehov og -ønsker samt i medarbejderens konkrete kontekst.

Vi ser frem til igen i år at byde ca. 80 jurastuderende velkommen som stipendiater og fuldmægtige i Kromann Reumert.