Højdespringer i Berlingske Guld Image 2017

Berlingske Guld Image har i dag udgivet sin årlige rangering af 140 kendte og toneangivende virksomheder i Danmark på baggrund af 4.169 erhvervsledere, der har medvirket i imageanalysen. Kromann Reumert ligger med helt fremme i feltet.
Kromann Reumerts fremgang er så markant, at den kvalificerer os til en femteplads blandt årets image-højdespringere. Og vi bliver beskrevet som advokatbranchens ukronede image-konge. Vi differentierer os markant i forhold til vores konkurrenter med en klar profil, der sender os 28 pladser op ad listen til en 35. plads. 

Det er parametrene troværdighed, kvalitet, ansvarlighed og kommunikation, der har flyttet os op ad image-listen. 

Ifølge Berlingske skyldes vores fremgang blandt andet, at vi har skruet op for den eksterne kommunikation, og at Søren Skibsted har gjort sig særligt bemærket i pressen i forbindelse med Brexit. 

"Netop på parameteren ’kommunikation’ går Kromann Reumert mod branchen med et hop på 26 pladser. Plesner, Bech-Bruun og Gorrissen Federspiel må alle notere tilbagegang, selv om også de i stigende grad åbner sig udadtil." 
- Berlingske Guld Image 2017, side 48

Vores medarbejdere er i top10

Ifølge Arne Møllin Ottosen er det medarbejderne, der er hemmeligheden bag fremgangen. Han fremhæver, at Kromann Reumerts medarbejdere er på en flot 7. plads ud af samtlige virksomheder, hvor de bliver vurderet som nogle af de mest kompetente og servicemindede blandt alle 140 virksomheder. Arne Møllin Ottosens bud til Berlingske på, hvad der har sendt vores image til tops, er blandt andet to nye tiltag.

"I 2016 gav vi vores medarbejderudvikling et kæmpe løft. Vi har et omfattende og individualiseret medarbejderudviklingsprogram med et meget stort udbud af faglige og personlige udviklingskurser. Vi kalder det "Expect" for at signalere de gensidige forventninger mellem virksomheden og medarbejderne. Som det andet har vi sat fuld skrue på vores "Learning Center", der er unikt i branchen og en meget væsentlig del af vores eksterne profilering. I branchen er vi klart førende på videndeling om aktuelle emner."