Kromann Reumert førende inden for M&A

Kromann Reumert er førende på det danske marked for virksomhedsoverdragelser. Det viser Mergermarkets netop offentliggjorte opgørelse af advokatfirmaers aktivitet inden for virksomhedsoverdragelser i første halvår af 2017.
Opgørelsen fra det internationalt anerkendte ratingbureau viser, at Kromann Reumert er den advokatvirksomhed, der har rådgivet på flest danske virksomhedsoverdragelser i første halvår af 2017 med en deal count på 29. Også på opgørelsen over virksomhedsoverdragelsernes samlede værdi ligger Kromann Reumert højest af alle danske advokatvirksomheder.

Kromann Reumert har Danmarks største afdeling for Virksomhedsoverdragelser, som gennem årene har været involveret i en række af de største danske virksomhedshandler. Tidligere på året rådgav vi blandt andet i DONG Energys salg af sin upstream olie- og gasforretning til INEOS, og Haldor Topsøes salg af sin automotive og stationary DeNOx-forretning til belgiske Umicore. Andre sager omfatter den svenske mid-market private equity fond Procuritas' køb af aktierne i den nordjyske virksomhed A/S Dybvad Stålindustri samt Sofakompagniet Aps.

Opgørelsen viser, at Kromann Reumerts M&A-gruppe fortsætter med høj aktivitet efter et flot 2016, hvor vi blev kåret som "Denmark M&A Legal Adviser of the Year 2016" ved Mergermarkets European M&A Awards.