Kender du den mest ambitiøse plan nogensinde?

Vi skal udrydde fattigdom og sult, sikre øget global lighed og opnå en bæredygtig verdensøkonomi. Sådan lyder en del af den mest ambitiøse plan nogensinde: FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling. For at gøre Verdensmålene kendte af så mange mennesker som muligt, har FN, Danida og over 100 danske udviklingsorganisationer skabt nyhedskampagnen Verdens Bedste Nyheder. Hos Kromann Reumert har vi i flere år bakket op om kampagnen. Og det gør vi også i år.
"Nyhedskampagnen Verdens Bedste Nyheder spiller en stor rolle i at gøre opmærksom på de fremskridt, der sker hver dag på verdens udfordringer. En af ambitionerne i vores CSR-arbejde er at udbrede kendskabet til CSR i dansk erhvervsliv, og derfor er vi naturligvis med til at dele Verdens Bedste Nyheder igen i år for at give opfordringen til at arbejde for bæredygtig udvikling videre til vores medarbejdere, klienter og samarbejdspartnere,” siger managing partner Arne Møllin Ottosen.

Verdensmålene handler om os alle 

Verdensmålene handler kort sagt om, hvordan vi kan leve et godt liv nu og samtidig give verden videre i ordentlig stand til vores børn. FN har altså sat fælles kurs mod en bæredygtig fremtid for alle på planeten Jorden – og dermed er det den mest ambitiøse plan nogensinde. Verdensmålene består af i alt 17 mål – og hele 169 delmål – som handler om at løse mange af klodens største problemer inden 2030. Blandt andet skal vi udrydde fattigdom og sult, sikre øget global lighed og opnå en bæredygtig verdensøkonomi. 

De nye mål vil – ligesom deres forgængere, 2015 Målene – få betydning for milliarder af mennesker. Denne gang skal problemerne med sult, fattigdom og sygdomme ikke kun nedbringes, men i mange tilfælde helt løses. Hvor de tidligere mål mest omhandlede udviklingslandene, vil de nye Verdensmål betyde, at alle lande i verden skal påtage sig et fælles ansvar og indstille sig på at producere, forbruge og agere bæredygtigt.

Kromann Reumerts arbejde for bæredygtig udvikling

I Kromann Reumert er CSR en integreret del af vores daglige arbejde, vores strategi og kultur. Vi bestræber os hver dag på at være en samfundsansvarlig virksomhed, og for nylig udgav vi vores ottende CSR-rapport, Kromann Reumert Citizenship 2017. Her kan du læse mere om, hvordan vi arbejde for bæredygtig udvikling. 

Vi du læse mere om den mest ambitiøse plan nogensinde, så klik dig ind på www.verdensbedstenyheder.dk