Kromann Reumert rådgiver Hellman & Friedman i overtagelses­tilbuddet på Nets

Kromann Reumert har rådgivet Hellman & Friedman og visse af deres medinvestorer i forbindelse med, at selskabet, Evergood 5 AS, som er kontrolleret af fonde ledet og rådgivet af Hellman & Friedman, har annonceret et overtagelsestilbud på hele aktiekapitalen i Nets A/S.
Den 25. september 2017 offentliggjorde selskabet, Evergood 5 AS, at det har indgået aftale om at fremsætte et frivilligt overtagelsestilbud om at erhverve den førende leverandør af digitale betalingstjenester og beslægtede teknologiløsninger i hele Norden, Nets A/S, for en kontant pris på DKK 165 pr. aktie, svarende til en samlet værdi af Nets på DKK 33,1 mia. Overtagelsestilbuddet er anbefalet af bestyrelsen i Nets A/S og bakkes i øvrigt op af Nets' nuværende majoritetsaktionær, AB Toscana (Luxembourg) Investment S.à.r.l., som kontrolleres af Advent International Corporation og Bain Capital Private Equity (Europe) LLP.
 
Kromann Reumert, med partnerne Jørgen Kjergaard Madsen og Christian Lundgren i spidsen, har rådgivet Hellman & Friedman gennem hele processen, som endnu ikke er slut, idet overtagelsestilbuddet bl.a. er betinget af visse regulatoriske godkendelser i hele Norden og af, at mindst 90% af de nuværende aktionærer i Nets A/S accepterer tilbuddet.