Kromann Reumert og medarbejdere støtter Danmarks Indsamling

I december sidste år fik vi med egne øjne at se, hvor stort behov der desværre fortsat er for, at vi som nation går sammen og støtter initiativer som Danmarks Indsamling. Det gjorde vi, da vi var med Danmarks Indsamling og tre af Danmarks største virksomheder i Uganda og besøge to af de flygtningelejre, der lige nu huser mere end 1 mio. flygtninge fra Sydsudan.

Hjælp børn uden hjem

Sådan lyder målet for Danmarks Indsamling 2018, hvor 12 velgørende organisationer og hele Danmark – borgere såvel som virksomheder – går sammen om at samle ind til verdens udsatte. Og Kromann Reumert og medarbejdere støtter igen i år op om indsamlingen.

Millioner af børn verden over lever på flugt fra krig, fattigdom, sult og sygdom. De lever som nomader, der ikke ved, om de skal tilbringe natten i et telt, i en forladt bygning eller på gaden og tvinges ud i tiggeri, tyveri og prostitution for at kunne klare sig. Derfor går indsamlingen i 2018 til at hjælpe børn uden hjem, så de kan få en mere tryg barndom og en bedre fremtid.

"Som en del af dansk erhvervsliv har vi et ansvar for det samfund, vi indgår i. Vi har de seneste år fokuseret vores CSR- og pro bono-indsatser på initiativer, der er målrettet børn, unge og uddannelse. Det gør vi, fordi vi alle er afhængige af de unge mennesker, der skal forme vores fælles fremtid. Derfor er det også vigtigt, at unge mennesker får den bedst mulige start på livet – også når omstændighederne langt fra er optimale. Derfor støtter vi den årlige Danmarks Indsamling."
– Arne Møllin Ottosen, managing partner

Kromann Reumert med Danmarks Indsamling i Uganda

Kromann Reumert og medarbejdere har i flere år støttet Danmarks Indsamling. I år fik vi mulighed for med egne øjne at se, hvad de pengene blandt andet går til. Som repræsentant for Kromann Reumert drog Mette Munk, koordinator af Kromann Reumerts CSR-initiativer, derfor til Uganda i begyndelsen af december, hvor hun, sammen med repræsentanter fra Novo Nordisk, Roskilde Festival, Bygma Gruppen og Danmarks Indsamling, besøgte to flygtningelejre.

-


"Det var virkelig interessant at se, hvilken forskel vi kan gøre for mennesker, der virkelig har det svært og lever under nogle forhold, som man - selv når man står midt i det - næsten ikke kan begribe. Heldigvis var det nogle utrolig seje mennesker, jeg mødte. De havde så meget vedholdenhed og styrke, at selvom det på mange måder var hårdt, var det også en opløftende oplevelse!"
 - Mette Munk, kommunikationskonsulent