Få overblik over låne­administra­tionen med nyt værktøj

De alternative lånemarkeder er i vækst. Den vækst ønsker Kromann Reumert at imødekomme med det nye forretningsområde "Kromann Reumert Loan Agency Services".

Kromann Reumert Loan Agency Services henvender sig især til institutionelle långivere såsom livs- og pensionsselskaber, projektfinansieringslångivere og långivere i lånesyndikater, hvor der ofte er behov for administrativ støtte til administration af større lånekomplekser. 

Rådgivningen og administrationen sker ved hjælp af en Facility Agent og låneadministrationsmodel, der tager udgangspunkt i et nyudviklet digitalt værktøj.  

"Vi oplever, at Finanstilsynet har øget sin opmærksomhed på de alternative lånemarkeder som en naturlig følge af områdets hurtige og omfattende vækst. Det understreger vigtigheden i en transparent låneadministration, som er blandt det, vi kan rådgive om med vores låneadministrationsmodel, der giver klienten fuldt overblik over eksempelvis dokumenter, deadlines og compliance," siger Jens Blomgren-Hansen, partner i Kromann Reumert. 


Læs mere om det nye forretningsområde.