Gik du glip af noget i marts?

Fik du læst de nyheder, der var relevante for dig i marts? Ellers giver vi dig her et overblik over det indhold, du nødig skulle gå glip af.

Få overblik over låneadministration med nyt værktøj

Marts blev måneden, hvor vi lancerede et helt nyt forretningsområde: Kromann Reumert Loan Agency Services. Det gjorde vi for at imødekomme væksten inden for alternative lånemarkeder, hvor det i stadig stigende grad er essentielt at være transparent med sin låneadministration. 


Vi har udviklet et digitalt værktøj, der kan sikre din virksomhed fuldt overblik over låneprocessen.


Læs mere om låneadministration og vores services.


Kromann Reumert kåret til Europas bedste advokatfirma

Torsdag den 15. marts blev Kromann Reumert kåret til European Law Firm of the Year ved The Lawyers prisuddeling i London. Det er første gang nogensinde, at en dansk advokatvirksomhed kåres til Europas bedste.


The Lawyer var især imponeret over Kromann Reumerts investeringer i medarbejderudvikling og digitale fokus.


Læs mere om kåringen.

Legal Risk Management – Fokusområder i 2018

Input fra vores risikostyringsværktøj, Legal Risk Radar, har givet os indsigt i, hvilke juridiske risici virksomheder skal have særligt for øje i 2018.


Uden at gå for meget i detaljer kan vi afsløre, at fokus blandt andet bør være på IT-sikkerhed, persondata og Brexit.


Læs mere om, hvad din virksomhed skal være opmærksom på i 2018.

Kromann Reumert er partner, når verdens førende business thinkers kommer til Danmark

Kromann Reumert er igen med som partner, når Thinkers50 åbner dørene til European Business Forum 2018 i Odense. Ved konferencen, som holdes fra den 26. til 27. september 2018, er der mulighed for blandt andet at møde Roger Martin, der sidste år blev kåret til verdens førende business thinker.


Læs mere om vores partnerskab med Thinkers50.

ABR 18, vol. 1: Lad forberedelserne begynde

Advokat Trine Gydemand Bielefeldt lancerede i marts sin artikelserie om de nye standardvilkår inden for byggeriet, ABR 18, og hvad rådgivere kan gøre for at forberede sig på dem. I den første artikel kan du læse om udvalgte nye bestemmelser i ABR 18.


Læs vol. 1 i artikelserien: Lad forberedelserne begynde.

Kartelsager i bilindustrien medførte bøder på i alt 546 mio. euro

Europa-Kommissionen holder fortsat sin hårde linje over for konkurrencebegrænsende adfærd. Det viser en sag, hvor aktører i bilindustrien blev idømt bøder for i alt 546 mio. euro for karteldannelse. 


Aktørerne havde forsøgt at begrænse konkurrencen mellem sig ved blandt andet priskoordinering og aftaler om kundedeling.


Læs mere om sagen.

Hvordan skal aktionærer forholde sig til Brexit?

Brexit nærmer sig med hastige skridt, men der er endnu tid til at forberede sig på konsekvenserne af Storbritanniens exit af EU. 


I marts fremhævede vi særligt forberedelsen for aktionærer i selskaber, som er registrerede i Storbritannien, da Europa-Kommissionen har udpeget fem primære områder, som særligt påvirkes af Brexit.


Læs om, hvordan aktionærer skal forholde til sig Brexit.